Noul Cod penal. Noul Cod de procedura penala. Editia a 2-a

Noul Cod penal. Noul Cod de procedura penala. Editia a 2-a
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-678-954-7
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 640
Categoria: Penal

DESCRIERE

Lucrarea de fata cuprinde noul Cod penal si noul Cod de procedura penala, precum si, in extras, Legea nr. 187/2012 si Legea nr. 255/2013.

Sub fiecare articol au fost inserate note privind reglementarile anterioare, sunt redate textele conexe din Constitutie, din Conventia europeana a drepturilor omului si din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene si se fac trimiteri la legile speciale ce contin dispozitii penale sau de procedura penala care nu au fost abrogate si care continua sa se aplice si dupa intrarea in vigoare a celor doua noi coduri. De asemenea, sunt reproduse pasaje relevante din hotarari recente ale Curtii Europene a Drepturilor Omului in materie. In aceasta a doua editie au fost incluse si toate deciziile de admitere pronuntate, pana la data de 9 octombrie 2014, de Curtea Constitutionala, respectiv de Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept in materie penala si cel competent sa judece recursul in interesul legii ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Codurile sunt insotite fiecare de o tabla de materii detaliata, precum si de un index alfabetic.
Editia este inedita prin calitatea hartiei si interiorul in doua culori.
Titlu: Noul Cod penal. Noul Cod de procedura penala. Editia a 2-a
Subtitlu: Legile de punere in aplicare – corelatii cu vechile reglementari, legislatie conexa, hotarari C. E. D. O., index alfabetic
Editia: a 2-a
Autori: Tudorel Toader
Editura: Hamangiu
Pagini: 640
Data aparititei: 20 Octombrie 2014
Format: Carte brosata
ISBN: 978-606-678-954-7

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.053 sec