Noul Cod fiscal si Normele metodologice de aplicare - Actualizare 25 Martie 2016

Noul Cod fiscal si Normele metodologice de aplicare - Actualizare 25 Martie 2016
Preț: 59,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-18-0547-1
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 768
Format: 17x24

DESCRIERE

Noul Cod fiscal, deşi a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2016, a fost deja modificat şi a stârnit numeroase întrebări privind modalitatea de aplicare în practică. Tocmai de aceea, apariţia Normelor metodologice de aplicare a acestuia a fost aşteptată cu interes de către contribuabili. Structura lor este, însă, neunitară şi, în anumite cazuri, destul de numeroase, nu este indicat clar articolul din Codul fiscal pe care îl dezvoltă. Lucrarea de faţă vine în ajutorul cititorilor în acest sens, conţinând dispoziţiile Normelor metodologice introduse imediat sub articolul sau subdiviziunea de articol din Cod la care se referă. De asemenea, tot sub fiecare articol sunt indicate, acolo unde este cazul, şi ordinele emise de ministrul finanţelor publice şi preşedintele ANAF ca legislaţie secundară, cuprinzând norme, instrucţiuni, proceduri şi formulare noi. Pentru a facilita consultarea comparativă a dispoziţiilor noului Cod fiscal şi ale vechiului Cod – Legea nr. 571/2003, culegerea cuprinde un tabel de corespondenţe între cele două acte normative.
 
  • Forma actualizată La Zi a Codului fiscal și a Normelor, conform ultimelor modificări și completări aduse prin H. G. nr. 159/2016 (M. Of. nr. 208 din 21 martie 2016)
  • Normele metodologice introduse sub articolul sau subdiviziunea de articol din Cod la care se referă
  • Corelaţii legislative cu Ordinele ministrului finanţelor publice şi ale preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală
  • Hârtie albă, de calitate superioară, rezistentă la folosire frecventă

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0159 sec