Noul Cod de procedura penala si Codul anterior. Actualizat 30 septembrie 2013 Prezentare comparativa – cu legea de punere in aplicare, index alfabetic si legislatie conexa

Noul Cod de procedura penala si Codul anterior. Actualizat 30 septembrie 2013 Prezentare comparativa – cu legea de punere in aplicare, index alfabetic si legislatie conexa
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-678-795-6
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 480
Categoria: Penal

DESCRIERE

Lucrarea de fata ofera o prezentare comparativa, pe articole, a noului Cod de procedura penala, cu modificarile aduse prin Legea nr. 255/2013, si a Codului de procedura penala anterior. Exceptand situatiile expres prevazute de lege, legea noua se va aplica de la data intrarii ei in vigoare tuturor cauzelor aflate pe rolul organelor judiciare.

Analiza comparativa este utila atat pentru practicienii dreptului, dar si pentru toti cei interesati sa identifice singuri care sunt elementele de diferentiere fata de legea anterioara si care sunt institutiile si procedurile nou-introduse in sistemul procesual penal roman.

Lucrarea mai contine si o tabla de materii detaliata a noului Cod de procedura penala, precum si un index alfabetic, care nu fac parte din textul oficial, ci faciliteaza orientarea si identificarea mai rapida a institutiilor/cuvintelor-cheie cautate.

De asemenea, acolo unde este cazul, sub articole sunt asezate dispozitiile Legii de punere in aplicare si sunt facute trimiteri la legislatia conexa in materie.

Cartea cuprinde si un studiu introductiv care sintetizeaza principalele modificari aduse procesului penal odata cu intrarea in vigoare a noului cod si in care sunt prezentate, pe scurt, institutiile noi in materie.
Potrivit art. 103 din Legea de punere in aplicare, data intrarii in vigoare a noului Cod de procedura penala este 1 februarie 2014.


Titlu: Noul Cod de procedura penala si Codul anterior. Actualizat 30 septembrie 2013
Subtitlu: Prezentare comparativa – cu legea de punere in aplicare, index alfabetic si legislatie conexa
Autori: Corina Voicu, Andreea Simona Uzlau
Editura: Hamangiu
Pagini: 480
Data aparititei: 11 Octombrie 2013
Format: Carte brosata
ISBN: 978-606-678-795-6

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.020 sec