Noul Cod de procedura fiscala si Normele metodologice de aplicare. Actualizat la 1. 02. 2017

Noul Cod de procedura fiscala si Normele metodologice de aplicare. Actualizat la 1. 02. 2017
Preț: 23,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-18-0657-7
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 380
Format: 13x20

DESCRIERE

Noul Cod de procedura fiscala si Normele metodologice de aplicare. Cod 631. Actualizat la 1. 02. 2017

 
 
Normele metodologice de aplicare a Codului de procedură fiscală constau în Ordine ale Ministerului Finanțelor Publice, Agenției Naționale de Administrare Fiscală și ale altor autorități cu abilități în domeniu ce au ca atribuții elaborarea de acte normative pentru aplicarea unitară a legislației fiscale și procesual fiscale, pe măsura identificării situațiilor care necesită explicații suplimentare. În acest sens, s-au elaborat deja o serie de ordine cuprinzând norme metodologice, proceduri, instrucțiuni, norme pentru organizarea activității unor instituții, precum și noua formularistică. Unele dintre acestea, de maximă importanță, vor fi redate integral sau sub formă de extras în culegere. Celelalte documente sunt indicate în cuprinsul culegerii, fiind redate și informații privind: Monitorul Oficial în care au fost publicate, temeiul legal de emitere, cuprinsul pe scurt, alte mențiuni speciale, data de la care sunt aplicabile, precum și actele normative abrogate, acolo unde este cazul. Pentru a facilita consultarea comparativă a dispoziţiilor noului Cod de procedură fiscală şi ale vechiului Cod – O. G. nr. 92/2003, culegerea cuprinde un tabel de corespondenţe între cele două acte normative.
 
 Noul Cod fiscal si Normele metodologice de aplicare. Cod 630. Actualizat la 1. 02. 2017

 Puncte forte

  • Forma actualizată La Zi a Codului de procedură fiscală, conform ultimelor modificări și completări aduse prin O. U. G. nr. 84/2016 (M. Of. nr. 977 din 6 decembrie 2016)
  • Normele metodologice introduse sub articolul sau subdiviziunea de articol din Cod la care se referă
  • Corelații legislative cu Ordinele ministrului finanțelor publice și ale președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală
  • Hârtie albă, de calitate superioară, rezistentă la folosire frecventă

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0540 sec