Noul Cod de procedura civila Ad litteram. Actualizat 15 noiembrie 2012

Noul Cod de procedura civila Ad litteram. Actualizat 15 noiembrie 2012
Preț: 13,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Anul publicării: 2012
Pagini: 374
Categoria: Civil

DESCRIERE

Data aparitiei: Decembrie 2012

Lucrarea Noul Cod de procedura civila cuprinde dispozitiile Noului Cod de procedura civila (Legea nr. 134/2010), republicat in M. Of. nr. 545 din 3 august 2012 si, in extras, textul Legii nr. 76/2012 pentru punerea in aplicare a Legii nr. 134/2012 privind Codul de procedura civila, actualizate pana la data de 15 noiembrie 2012, precum si modificarile aduse prin:
– O.U.G. nr. 44/2012 (publicata in M. Of. nr. 606 din 23 august 2012);
– Legea nr. 206/2012 (publicata in M. Of. nr. 762 din 13 noiembrie 2012).

De asemenea, pentru a veni in ajutorul cititorilor interesati de reperarea sediului materiei al anumitor institutii juridice, lucrarea dispune de un index alfabetic amplasat la finalul codului.

Despre colectie

EDITURA UNIVERSUL JURIDIC, lider al pietei de carte juridica din Romania va propune o colectie care sa vina in intampinarea nevoilor dumneavoastra - COLECTIA PRO LEGE - o colectie speciala dedicata legislatiei romane, si nu numai.

Cu un nou design, intr-o noua structura, dedicata sprijinirii activitatii dumneavoastra, in scopul unei bune cunoasteri a legislatiei interne, al clarificarii si elucidarii normelor legislative, Editura va propune in aceasta colectie o serie de lucrari care acopera principalele domenii de interes.

Consideram, asadar, oportun, in contextul legislativ actual, in care noile coduri vor genera o adevarata revolutie a sistemului juridic romanesc, sa venim in sprijinul dumneavoastra cu un proiect nou care sa ofere acces usor la legislatia interna.

Lucrarile noastre ofera informatii privitoare la ultimele modificari legislative, actele normative prin care s-au produs aceste modificari, precum si deciziile relevante al Curtii Constitutionale si recursurile in interesul legii care modifica legislatia. Avand in vedere aparitia pe piata a unor noi acte normative, si ne referim aici la noile coduri - unele neintrate in vigoare, semnalam prezenta unor lucrari comparative: noul cod - vechiul cod, unde sunt prezentate tabele de corespondenta intre articole.

Intelegand nevoia unei priviri globale asupra unui anumit domeniu, am selectat cele mai importante acte normative, pentru a le alatura codurilor, si a veni astfel in sprijinul dumneavoastra cu informatii cat mai complete.

Prin acest nou produs, prin comunitatea celor mai reputati autori angrenati in acest proiect, precum si cu avantajul experientei de peste 10 ani pe aceasta piata juridica, avem incredere ca vom deveni prima dumneavoastra alegere in materie de legislatie!
Date tehnice

Titlu: Noul Cod de procedura civila
Pret: 13,90 RON
ISBN: 978-973-127-886-5
Format: A5
Pagini: 374

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.041 sec