Noul Cod civil 2016 Legislatie consolidata si index: 1 martie 2016

Noul Cod civil 2016 Legislatie consolidata si index: 1 martie 2016
Preț: 23,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-673-792-0
Anul publicării: 2016
Categoria: Noul Cod Civil

DESCRIERE

Cu ultimele modificari aduse prin O. U. G. nr. 1/2016 (M. Of. nr. 85 din 4 februarie 2016)

Include:

● dispozitii de aplicare
● recursuri in interesul legii
● hotarari prelabile
● dispozitii conexe
Editia de fata cuprinde Noul Cod civil (Legea nr. 287/2009), actualizat la 1 martie 2016, articolele Codului fiind insotite, acolo unde este cazul, de dispozitii tranzitorii si de aplicare, de dispozitii conexe, de extrase din Constitutia Romaniei, de decizii CNA, dar si de recursuri in interesul legii si hotarari prealabile, necesare unei depline intelegeri a noii reglementari.

Indexul plasat la finalul Codului faciliteaza utilizarea acestuia, indicand sediul materiei pentru diverse institutii importante in domeniul dreptului civil si asigurand o cautare rapida a cuvintelor-cheie aferente.

De asemenea, in extras, cititorul va regasi dispozitiile Legii pentru punerea in aplicare a Noului Cod civil (Legea nr. 71/2011).

Lucrarea Noul Cod civil. Legislatie consolidata si index: 1 martie 2016 este destinata nu doar practicienilor si studentilor, ci si teoreticienilor interesati de acest domeniu.

PRO LEGE – O colecție necesara oricarui jurist:

● reuneste intre copertele fiecarei culegeri informatii esentiale si extinse din domeniul abordat, inlesnind astfel utilizatorului activitatea de informare si de cercetare, reducand semnificativ si eficient timpul dedicat acesteia

● prezinta pachete de acte normative consolidate, atent selectate in vederea acoperirii domeniului vizat, imbogatite cu note si referinte utile, structurate si evidentiate profesionist si menite a facilita intelegerea vointei si a intentiilor legiuitorului (prin semnalarea si/sau prin prezentarea unor corelatii ori a unor spete relevante, in unele cazuri prin oferirea unor lamuriri punctuale etc.);

● seria PREMIUM din cadrul colectiei PRO LEGE este tiparita pe hartie alba de calitate superioara, ideala pentru adnotarile necesare in activitatea didactica si practica, beneficiaza de grafica si de cromatica speciale (in vederea unui plus de evidentiere a informatiilor-cheie), incluzand totodata un vast material informativ suplimentar;

 

● fiecare culegere in parte constituie, practic, un instrument juridic complex, indispensabil activitatii de zi cu zi in cadrul domeniului caruia ii este dedicata si pe care il reprezinta, organizand unitar informatiile necesare unei bune cunoasteri a domeniului respectiv.

 


COORDONAREA GENERALA a Colecției PRO LEGE este asigurata de consilier juridic Oliviu Craznic.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.051 sec