NOUL COD AL BUNELOR MANIERE

NOUL COD AL BUNELOR MANIERE
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 312
Format: 13x20

DESCRIERE

Data aparitiei: 11 noiembrie 2011


Bunele maniere sunt întotdeauna la modă. Vreţi să fiţi respectat şi îndrăgit, să aveţi succes şi să faceţi de fiecare dată o impresie bună? Aflaţi cele mai bune soluţii din această carte. Învăţaţi cum să vă comportaţi între cunoscuţi şi prieteni, la serviciu şi oriunde în lume; la masă, la petreceri, pe terenul de sport şi în mijloacele de transport.


Astăzi există lucruri care în urmă cu un secol nu erau întâlnite nici în romanele ştiinţifico-fantastice. La acea vreme nu existau telefoane mobile şi mijloacele de comunicare scrisă pe care le folosim astăzi. Aflaţi care sunt regulile de comportament pe care trebuie să le respectaţi atunci când folosiţi astfel de mijloace de comunicare.Bazele comportamentului: Prima impresie contează! Totul despre salutul potrivit, comportamentul corect la masă şi conversaţii fără gafe.
Profesioniştii comportamentului în viaţa privată: Totul despre comunicarea modernă şi comportamentul potrivit în cotidian.
Comportamentul în afaceri: Pătrunderea şi ascensiunea în activitatea comercială – de la interviul perfect şi codul vestimentar potrivit loculului de muncă până la corespondenţa potrivită mediului de afaceri.
Comportamentul pe plan internaţional: Câte bordeie atâtea obiceie. Jonglaţi corect cu diferenţele culturale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec