Nimic de pierdut, totul de câștigat

Nimic de pierdut, totul de câștigat
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 304
Format: 14,5x20,5
Categoria: Business

DESCRIERE

Nimic de pierdut, totul de câștigat face parte din Co-Lecția de Antreprenoriat, un proiect al editurii Publica, susținut de UniCredit Țiriac Bank.

Căminul burghez al lui Ryan Blair s-a destrămat brusc atunci când tatăl său a căzut pradă dependenţei de droguri şi şi-a abandonat familia. Blair s-a mutat, împreună cu mama sa, într-un cartier rău famat şi, curând după aceea, a devenit un client obişnuit al centrelor de detenţie juvenilă, alăturându-se unei găşti pentru a putea supraviețui. Mai apoi, mama lui s-a îndrăgostit de un antreprenor de succes, care l-a luat pe Ryan sub aripa sa. Cu ajutorul acestui mentor, Blair s-a transformat într-un multimilionar de mare succes, construind şi mai apoi vânzând trei companii în valoare de sute de milioane de dolari.

Cartea de faţă îi va inspira şi îi va ghida pe oamenii care sunt dispuşi să facă tot ceea ce e necesar – eforturi susţinute, ore nesfârșite de muncă şi stres – pentru a-şi traduce în fapte viziunea aşternută pe hârtie. Blair le oferă cititorilor o hartă a antreprenoriatului de succes.

No.1 Best Seller New York Times
No.1 Best Seller Barnes & Nobles
No.1 Best Seller iTunes
No.1 Best Seller Amazon.com
No.1 Best Seller Inc.
No.1 Best Seller 800ceoread
Best Seller Wall Street Journal
Best Seller USA Today

„Singurele diferenţe dintre tine cel de acum şi cel care vei fi peste un an constau în oamenii pe care îi cunoşti şi lucrurile pe care le vei fi învăţat”. – Ryan Blair

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec