Niciodată împreună?

Niciodată împreună?
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-707-832-2
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 480
Format: 13x20
Categoria: Romane

DESCRIERE

Bestseller New York Times, USA Today şi Wall Street Journal

Camryn Bennett, o tânără în vârstă de douăzeci de ani, crede că ştie exact în ce direcţie se îndreaptă viaţa ei. Însă după o noapte de pomină la cel mai extravagant club din Raleigh, North Carolina, şochează pe toată lumea – inclusiv pe sine – când se hotărăşte să renunţe la singura viaţă pe care a cunoscut-o vreodată şi să ia totul de la început. Având la ea doar poşeta şi telefonul mobil, Camryn se urcă într-un autobuz Greyhoud, gata să se găsească pe sine însăşi. În schimb, îl găseşte pe Andrew Parrish.
Sexy şi provocator, Andrew o face să simtă dragostea şi pasiunea în feluri pe care Camryn nu şi le ar fi imaginat niciodată. Însă bărbatul din viaţa ei ascunde un secret. Îi va apropia acesta definitiv sau îi va distruge ireversibil?

„Niciodată împreună? te face dependent de stilul său alert şi seducător. Empatizezi cu povestea lui Camryn, o tânără insensibilă la orice emoţie. Singurul care o poate face să renască este fermecătorul Andrew – deviza lui e trăieşte clipa! -- RT Book Reviews

Erotism şi pasiune, într un roman de cinci stele!

J.A. Redmerski locuieşte în North Little Rock, Arkansas, împreună cu cei trei copii ai săi şi un câine maltez. Iubeşte televiziunea şi cărţile nonconformiste.

Titlul original: The Edge of Never
Limba originală: engleză
Traducere de: Ana-Daniela Micu
Anul apariţiei: 2013

Format: 130 x 200 mm, paperback cu clape

Nr. de pagini: 480

ISBN: 978-973-707-832-2

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.058 sec