Nei Kung, invataturile secrete ale razboinicilor intelepti

Nei Kung, invataturile secrete ale razboinicilor intelepti
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 216
Format: 13x20

DESCRIERE

Nei Kung, invataturile secrete ale razboinicilor intelepti - Kosta Danaos

…metoda prin care se ajunge la aceste incredibile abilitati se numeşte, în chineză, nei kung sau „puterea interioară”. Este echivalentul practicii hinduse şi budiste kundalini yoga, deşi nei kung implică arta marţială şi practica marţială.

Punctul central al acestei discipline este transformarea energiei sexuale în putere veritabilă, într-o forţă pe care practicantul o poate folosi după voinţa sa.

„Mojarul" în care acest formidabil elixir este preparat se numeşte în chineză dantien (câmpul elixirului) şi este un punct bioenergetic foarte puternic, aflat cu patru degete mai jos de ombilic.

In această a doua carte scrisă de mine, care din multe puncte de vedere ar putea fi considerată partea a doua a lucrării Magul din Java, nu vorbesc atât de mult despre maestrul meu, deşi îl veţi putea întâlni din când în când în paginile ce urmează.

Cartea de faţă este mai degrabă despre cum învăţăturile lui mi-au deschis mintea şi simţurile şi mi-au dat capacitatea de a putea vedea partea uitată din noi înşine.

Este, de departe, o lucrare mult mai documentată şi totodată mai practică decât prima.

Acesta este un ghid practic adresat celor care au fost entuziasmaţi de Magul din Java şi care doresc să se instruiască în continuare (deşi sper să aibă totodată o autentică valoare literară). Este adresată şi celor care vor să înveţe despre nei kung, indiferent dacă au citit Magul din Java sau nu.

…………………………

Meditatia normala, ca stare de constiinta situata la granita dintre trezire si somn, corespunde undelor theta ale constiintei.

…primul lucru care trebuie avut in vedere pentru meditaţie este postura fizică pe care o adopţi înainte de a începe, este important ca vârful capului să fie îndreptat spre cer, iar baza pelvisului sa atingă pământul. Coloana vertebrală ar trebui să fie dreaptă, im umerii relaxaţi.

Următorul factor care trebuie avut in vedere In timpul meditaţiei este starea ta emoţionala. Menţinerea unei minţi conştiente şi netulburate este foarte importantă.

Cei de-al treilea factor, chi (bioenergia), se afla în strânsă legătură cu inconştientul personal si este influenţată de contextul emoţional. Cu cat acumulezi mai mult chi, cu atât iţi este mai uşor să intri in starea propriu zisă de meditaţie.

Cel de-al patrulea factor, mintea, priveşte conştiinţa noastră, conştientizarea referitoare la eu. Meditaţia elementară are de-a face in mod predominant cu potolirea minţii noastre conştiente [...]

Mare parte din puterea lui John vine din faptul că a acumulat atât de mult yang chi în dantienul său încât poate influenţa cursul legilor naturii din proximitatea sa, biruind realitatea care a fost impusă asupra Universului nostru de către inconştientul colectiv. (...] Te rog, practica meditaţia zilnic. Iţi va schimba viaţa, iţi va îmbunătăţi sănătatea şi iţi va aduce nenumărate beneficii…Kosta Danaos

….

Fiecare dintre noi trăieste în hotarele propriei realităti. Este alegerea noastră. Alegem să trăim astfel, cu aceleasi credinte, despre ce este real si ce nu, care ne sunt dictate încă de la nastere.

Societatea îsi exercită cu sigurantă influenta asupra comportamentului nostru, impunându-ne limitări prin intermediul sistemelor sale predefinite si prin ceea ce stabileste ca fiind acceptiune generală, de bun simt.

Putini sunt oamenii care trec aceste praguri. Însă visurile noastre, necenzurate de hachitele societătii si de lanturile opresive ale logicii înguste, zboară adesea dincolo de astfel de limitări. Astfel ajungem în fata unei cu totul altfel de realităti, acolo unde sperantele si dorintele noastre cele mai aprige sunt libere să capete contur. Nu avem nimic de pierdut în această nouă realitate…

CUPRINS:

INTRODUCERE

Capitolul 1
ŞOAPTE DIN TRECUT

Capitolul 2
METALUL

Capitolul 3
MICROCOSMOSUL

Capitolul 4
SFERELE

Capitolul 5
TRĂSNETUL

Capitolul 6
ELITA RĂZBOINICILOR

Capitolul 7
PRACTICA

Capitolul 8
POVESTIRILE WENWUKUAN

CONCLUZII

APPENDIX 1
APPENDIX 2

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0202 sec