Negocierea de Gherila

Negocierea de Gherila
Preț: 43,20 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2004
Categoria: Management

DESCRIERE

Despre carte
Multe idei sunt dezvaluite in aceasta carte pentru prima data. Nu le-am impartasit decat clientilor nostri, care au platit zeci de mii de dolari pentru a le afla. NEGOCIEREA DE GHERILA iti arata cum sa iti dezvolti abilitatile de a gandi, a actiona si a convinge mai bine decat orice oponent. Decenii de experienta ne-au invatat cum sa punem in aplicare aceste abilitati in afaceri si, indiferent ca vinzi bunuri sau servicii, ca vrei sa-ti cumperi o casa sau masina, indiferent daca miza este mare sau mica, aceasta carte iti ofera un avantaj-aceasta carte te ajuta sa preiei controlul.
In ziua de azi, nimeni nu poate supravietui in afaceri daca nu intelege doua lucruri: primul, ca negocierea face parte integranta din viata si al doilea, ca, intotdeauna calitatea negocierii determina calitatea vietii.
NEGOCIEREA DE GHERILA este mai degraba o atitudine, o modalitate de lupta, o filozofie de viata decat o colectie de tehnici.

Despre autor
Jay Conrad Levinson, autor, orator, conducator de workshopuri si propietar al unei firme de marketing de succes, Jay este personificarea adevaratului intreprinzator. Inainte de a-si incepe cariera de scriitor si orator, a fost vicepresedinte si director artistic la una din cele mai celebre agentii de publicitate din lume si a avut o cariera de succes incununata de numeroase premii. Jay a scris 25 de carti care se afla in cea mai vanduta serie de carti de marketing din toate timpurile, GUERRILLA MARKETING.
Mark S. A. Smith, orator cunoscut in intreaga lume si scriitor, a publicat peste 300 de articole si a fost presedinte ales al Speakers Association din Colorado.
Orvel Ray Wilson, Certified Speaking Profesional, este autor si orator pe teme de vanzari, marketing si management cunoscut pe plan international. Ofera consultanta atat firmelor mari cat si celor mici din intreaga lume.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.067 sec