Nectarul cuvintelor lui Sri Ramakrishna, vol 1

Nectarul cuvintelor lui Sri Ramakrishna, vol 1
Preț: 24,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-93499-1-5
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 271
Format: 13x20

DESCRIERE

Nectarul cuvintelor lui Sri Ramakrishna, vol1Viaţa lui Sri Ramakrishna ne dă posibilitatea să-L vedem pe Dumnezeu faţă în faţă. Căci oricine a citit povestea vieţii sale, a devenit convins că doar Dumnezeu este real şi că orice altceva este o iluzie.

Sri Ramakrishna a fost întruparea perfecţiunii a două mii de ani de viaţă spirituală a trei sute de milioane de oameni.

A parcurge aceste conversaţii, în care doctrina mistică alternează cu un simţ al umorului aparte şi în care discuţiile referitoare la aspecte inedite ale mitologiei hinduse fac loc celor mai profunde şi subtile cuvinte rostite vreodată despre natura Realităţii Ultime, este în el însuşi un act eliberator, o lecţie despre umilinţă, toleranţă şi trecerea dincolo de judecata convenţională.

Acest sentiment constant al prezenţei divine este într-adevăr locul în care putem spera ca, într-u viitor nu prea îndepărtat, să construim măreţul templu al erei ce va să vină, în care oamenii din toate religiile îşi vor uni mâinile şi inimile în adorarea Spiritului Suprem - Cel care nu este departe de niciunul dintre noi, căci în Însăşi Fiinţa Sa ne ducem vieţile şi existăm.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.045 sec