Ne pregatim pentru evaluare, clasa a VII-a - Matematica. Biologie, Fizica. Chimie.

DESCRIERE

Lucrarea se adresează elevilor de clasa a VII-a şi a fost elaborata în conformitate cu prevederile programei şcolare în vigoare.
Această lucrare poate fi utilizată cu folos în timpul anului şcolar în paralel cu activitatea la clasă, ca un instrument pentru munca individuală şi autoevaluare, dar şi în vacanţele şcolare, în special în ultima parte a vacanţei mari. În egală măsură, aceasta ar putea fi utilă şi elevilor din clasa a VIII-a oferindu-le material suficient pentru a recapitula, prin exerciţii şi probleme, materia de clasa a VII-a pentru Evaluarea Naţională.
Scopul lucrării este de a oferi elevului un suport eficient care să-l ajute:
- să recapituleze materia, prin exerciţii şi probleme, înaintea probelor scrise de evaluare din cursul anului şcolar, inclusiv a tezelor;
- să-şi autoevalueze cunoştinţele şi abilitatea de a utiliza cunoştinţele dobândite în rezolvarea de exerciţii şi probleme teoretice sau cu conţinut practic;
- să se antreneze pentru evaluările prin lucrări scrise;
- să recapituleze materia în ultima parte a vacanţei mari în vederea pregătirii pentru testul iniţial de la începutul clasei a VIII-a.
Problematica testelor vizează chestiunile esenţiale din programa şcolară pentru clasa a VII-a.
Intenţia noastră a fost de a pune la dispoziţia elevilor din clasa a VII-a un instrument util şi eficient pentru recapitulare, antrenament şi autoevaluare şi sperăm că acest instrument le va fi de un real folos.

Cuprins:

PREFAŢĂ 4
MATEMATICA
TESTE 5
SOLUŢII. INDICAŢII. RĂSPUNSURI. 33
BIOLOGIE
TESTE 39
BAREM DE EVALUARE ŞI DE NOTARE 59
FIZICA
TESTE 60
RĂSPUNSURI 72
CHIMIE
TESTE 74
INDICAŢII ŞI RĂSPUNSURI 85

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0516 sec