Ne pregatim pentru evaluare, clasa a V-a - Limba Romana. Geografie. Istorie. Limba engleza. Limba franceza

DESCRIERE

Lucrarea se adresează elevilor de clasa a V-a şi a fost elaborată în conformitate cu prevederile programei şcolare în vigoare.
Această lucrare poate fi utilizată cu folos în timpul anului şcolar în paralel cu activitatea la clasă, ca un instrument pentru munca individuală şi autoevaluare, dar şi în vacanţele şcolare, în special în ultima parte a vacanţei mari. În egală măsură, aceasta ar putea fi utilă şi elevilor din clasa a VIII-a oferindu-le material suficient pentru a recapitula, prin exerciţii şi probleme, materia de clasa a V-a pentru Evaluarea Naţională.
Scopul lucrării este de a oferi elevului un suport eficient care să-l ajute:
- să recapituleze materia, prin exerciţii şi probleme, înaintea probelor scrise de evaluare din cursul anului şcolar, inclusiv a tezelor;
- să-şi autoevalueze cunoştinţele şi abilitatea de a utiliza cunoştinţele dobândite în rezolvarea de exerciţii şi probleme teoretice sau cu conţinut practic;
- să se antreneze pentru evaluările prin lucrări scrise;
- să recapituleze materia în ultima parte a vacanţei mari în vederea pregătirii pentru testul iniţial de la începutul clasei a VI-a.
Problematica testelor vizează chestiunile esenţiale din programă.
Intenţia noastră a fost de a pune la dispoziţia elevilor din clasa a V-a un instrument util şi eficient pentru recapitulare, antrenament şi autoevaluare şi sperăm că acest instrument le va fi de un real folos.

Cuprins:

PREFAŢĂ 4
LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ
TESTE 5
BAREM DE CORECTARE ŞI NOTARE 42
GEOGRAFIE
TESTE 43
BAREME DE CORECTARE ŞI NOTARE 54
ISTORIE
TESTE 56
MODELE DE BAREME DE CORECTARE 72
LIMBA ENGLEZĂ
TESTS 73
BAREM / KEY 93
LIMBA FRANCEZĂ
TESTS 94
CORRIGÉS 103

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.042 sec