Ne pregatim pentru evaluare – clasa a II-a. Teste pentru evaluarea finala / nationala clasa a II-a. Teste pentru evaluarea initiala clasa a III-a. Limba si literatura romana. Matematica. Stiinte ale naturii

DESCRIERE

Lucrarea, concepută în conformitate cu obiectivele şi conţinuturile programei, constituie un instrument pentru fixarea şi aprofundarea cunoştinţelor dobândite de elevi în clasa a II-a, care poate fi utilizat atât pe parcursul întregului an şcolar, pentru recapitularea fiecărei unităţi de învăţare la disciplinele: limba română, matematică, ştiinţe, cât şi în perioada recapitulării finale.
Sunt propuse în acest sens exerciţii şi modalităţi variate de lucru atât la disciplina „Limba şi literatura română“, cât şi la „Matematică“. Exerciţiile variate, cu grade diferite de dificultate conferă accesibilitate tuturor elevilor. Ele sunt menite să atragă şi să motiveze elevii pentru învăţare.
Textele şi fragmentele de text inserate au o tematică adecvată vârstei menite să stârnească interesul elevilor. Fiecare text urmăreşte să aducă un plus informaţional şi un câştig formativ atât în planul lărgirii experienţei de viaţă a elevilor, cât şi în cel al acumulărilor lingvistice.
Şcolarul are posibilitatea să rezolve sarcinile într-o ordine firească, potrivit ritmului său de lucru, în concordanţă cu ceea ce ştie şi poate el. Testele propuse sunt recomandate atât pentru evaluarea sumativă de la finalul clasei a II-a, cât şi pentru cea iniţială din clasa a III a.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.050 sec