Ne e suficient. Puterea de a deveni mulțumit pe deplin

Ne e suficient. Puterea de a deveni mulțumit pe deplin
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786066390835
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 282
Format: 14x20

DESCRIERE

Într-o lume în care teama, criza şi insuficienţa sunt omniprezente în mass-media şi în vieţile multor oameni, noţiunea de revendicare a mulţumirii poate părea fantastică – sau chiar o erezie. Cu toate acestea, găsirea îndestulării chiar lângă tine poate fi răspunsul la problema unei lumi obsedate de ideea de lipsuri. În stilul său cald, realist şi credibil, Alan Cohen oferă puncte de vedere noi, unice şi înălţătoare despre împăcarea cu situaţia care ni se prezintă în faţa ochilor. Ne arată cum să transformăm situaţiile mundane în oportunităţi de dobândire a înţelepciunii, puterii şi fericirii care să nu depindă de alţi oameni sau de alte situaţii.
Presărată cu multe anecdote adevărate şi cu exemple motivaţionale, cartea Ne e suficient îmbrăţişează dorinţa de schimbare şi perfecţionare ca parte a călătoriei care este viaţa noastră. Uneori, faptul de a te sătura până peste cap de situaţiile care nu merg aşa cum trebuie îţi oferă impulsul necesar pentru a crea situaţii de viaţă mai bune. Citind cartea, te vei simţi emoţionat şi motivat să descoperi că ceea ce cauţi s-ar putea să îţi fie deja la îndemână, ascuns în potenţialul tău latent. Iar dacă mulţumirea este deplină, atunci mesajul profund pe care îl transmite autorul ar putea să declanşeze o revoluţie a stării de bine.

Despre autor

Alan Cohen este autor al multor cărţi inspiraţion ale, incluzând bestsellerurile O porție zilnică de înțelepciune și The Dragon Doesn’t Live Here Anymore. Colaborează la seria de succes Supă de pui pentru suflet, bestseller aflat pe primul loc în topul New York Times, iar editorialul său lunar „From the Heart“ e publicat în reviste din întreaga lume. Despre activitatea lui s-a vorbit la CNN şi Oprah. com, precum și în USA Today, The Washington Post şi în cartea 100 Top Experts. Cărţile sale au fost traduse în 24 de limbi străine.
Alan este gazda unei populare emisiuni radiofonice săptămânale, Get Real, de la Hey House Radio, şi a fost prez entator al premiatului documentar Finding Joe, care descrie călătoria eroului relatată de mitologul Joseph Campbell. Alan ţine discursuri şi seminarii în domeniul stăpânirii vieţii, inspirate din Cursul în miracole. Locuieşte cu familia sa în Maui, Hawaii.
www. AlanCohen. com

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.083 sec