Modelul racheta. Sfaturi pentru construirea unei echipe performante

Modelul racheta. Sfaturi pentru construirea unei echipe performante
Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Pagini: 232
Format: 15,5x24,3
Categoria: Business

DESCRIERE

Experienţa autorilor din lucrul cu sute de echipe şi grupuri din domeniul public şi privat din Statele Unite şi Europa demonstrează că liderii au nevoie de un model practic şi bine documentat atunci când vine vorba de team building. Modelul Rachetă le oferă liderilor sfaturi practice solide pentru îmbunătăţirea dinamicii de grup şi echipă. Modelul este atât descriptiv, cât şi prescriptiv — poate fi utilizat pentru a evalua felul în care funcţionează echipele şi pentru a oferi recomandări specifice despre lansarea de noi echipe sau îmbunătăţirea performanţelor unor echipe deja formate.

Prima regulă în leadership: eşti atât de puternic cât sunt de performante talentul şi echipa cu care lucrezi! Dar cum găseşti oamenii potriviţi şi cum construieşti o echipă performantă? Am folosit modelul prezentat în această carte pentru a-mi evalua şi construi echipele şi pentru a le reevalua capacităţile şi a aduce îmbunătăţirile necesare. Rezultatele excepţionale pe care am reuşit să le obţin vorbesc de la sine.
Mark Roellig
Vicepreşedinte Executiv şi Consilier General
MassMutual Financial GroupÎn ziua de azi, când echipele sunt distribuite la nivel global, construirea de echipe performante a devenit foarte dificilă. Modelul Rachetă este instrumentul cel mai interesant pe care îl poate utiliza un lider pentru a rezolva probleme. Este direct, rezultatele sunt previzibile şi îl recomand tuturor managerilor de echipe ce activează în medii competitive.
Walter Angerer
Vicepreşedinte şi Manager General
pentru protecţia datelor Quest Software

Volum apărut cu sprijinul HART Consulting, partener autorizat al Hogan Assessment Systems în România şi Republica Moldova.

HART Consulting are o istorie de 6 ani pe piaţa locală, oferind servicii de consultanţă în domenii precum: selecţie (ROI, studii de benchmark intern, evaluări de personalitate şi de abilităţi), programe de evaluare şi dezvoltare la nivel individual şi de echipă (profiluri de leadership Hogan Assessments, 360 feedback, Assessment & Development centers, coaching), studii organizaţionale, coaching, seminarii pe tematici de HR. Suntem parte a reţelei internaţionale Hogan Assessment Systems şi partenerul autorizat pentru România şi Republica Moldova.Gordon Curphy este preşedinte al Curphy Consulting Corporation (C3), o firmă de consultanţă în domeniul leadershipului şi schimbărilor organizaţionale, având în portofoliu numeroase corporaţii renumite. Printre contribuţiile sale în cadrul C3 se numără consultanţa pentru dezvoltarea unei viziuni organizaţionale, elaborarea de strategii pentru susţinerea viziunii şi identificarea şi dezvoltarea talentelor şi echipelor necesare pentru dezvoltarea viziunii.
Înainte de a pune bazele propriei companii, Gordon a fost vicepreşedinte al Institutional Leadership for the Blandin Foundation, unde răspundea de trasarea, livrarea şi evaluarea programelor de leadership şi dezvoltare organizaţională; vicepreşedinte şi general manager al Personnel Decisions International (PDI); a activat în Forţele Aeriene ale SUA. În calitate de profesor asociat al Air Force Academy, Gordon a fost coautor al celui mai vândut volum în domeniul culturii organizaţionale: Leadership: Enhancing the Lessons of Experience.
Robert Hogan este o autoritate internaţională în domeniul evaluării personalului, leadershipului şi eficienţei organizaţionale. Este recunoscut pentru demonstrarea felului în care factorii ce ţin de personalitate influenţează eficienţa organizaţională din mai multe puncte de vedere – de la climatul organizaţional şi leadership la selecţia personalului şi performanţele eficiente de grup. Hogan este autorul a peste 300 de articole şi cărţi printre care şi Personalitatea şi soarta organizaţiilor.
Hogan şi-a luat doctoratul la University of California, Berkeley, specializându-se în evaluarea personalităţii. A fost profesor şi şef al Catedrei de Psihologie de la University of Tulsa timp de 17 ani, iar înainte a fost profesor de psihologie şi relaţii sociale la Johns Hopkins University. Este membru al American Psychological Association şi al Society for Industrial/Organizational Psychology.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.041 sec