MODELE DE CROŞETAT

Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2013
Pagini: 112
Format: 14x21

DESCRIERE

Volumul de față vine în completarea celui anterior, "Învățați să croșetați", apărut tot cu revista "Lucrul de mână" (ambele formând volumul mare, cu același titlu, "Învățați să croșetați"). Spre deosebire de primul volum, adresat mai degrabă începătorilor, unde accentul era pus pe tehnicile de lucru, Modele de croșetat are o parte teoretică mult mai slab dezvoltată, predominante fiind modelele propriu-zise. Cartea cuprinde două părți mari: catalogul de modele, cu 36 de exemple, de la modele mai simple, precum piciorușe duble și piciorușe înalte, la modele complicate (model tweed, model sită, mileu cu scoici, dungi vălurite, zigzag cu piciorușe înalte, bordură cu romburi etc.). În partea a doua sunt ilustrate 15 proiecte deosebite – trupă de iepurași, eșarfe elegante, șal cu noduri ale lui Solomon, set în culori pastelate pentru bebeluși, bluză cu mărgele pe margini, pulovere comode, săculeți pentru potpuriu, fețe de pernă și altele. Toate modelele sunt însoțite de instrucțiuni detaliate și scheme, pentru a fi realizate cât mai ușor. Folosiți-le așa cum sunt prezentate în carte sau ca sursă de inspirație pentru alte proiecte, de forme și culori diferite.

36 de modele, de la cele mai simple, precum piciorușe duble, la modele complicate (mileu cu scoici, zigzag cu piciorușe înalte, bordură cu romburi etc.)

15 proiecte deosebite – set în culori pastelate pentru bebeluși, bluză cu mărgele pe margini, săculeți pentru potpuriu, fețe de pernă

Toate modelele sunt însoțite de instrucțiuni detaliate și scheme, pentru a fi realizate cât mai ușor.

Fiți creativi

Învățați tehnici noi

Găsiți inspirația

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0212 sec