Moarte la curtea rajahului

Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Format: 13x20

DESCRIERE

Bestseller indian: Moarte la curtea rajahului.

O carte de o frumusete ireala, despre lumea regilor Indiei, între glorie si decadere.

Crima musteste în ungherele tenebroase ale palatului din Sirikot, înfasurata în giulgiul secretelor de familie. Nepoata rajahului, o fetita de treisprezece ani, îsi propune sa investigheze…

În încercarea de a dezlega misterul crimei de la Curte, Lila cunoaste tot ce nu ar trebui sa stie: desfrâul capetelor încoronate, soarta copiilor din flori, povestea concubinelor, o viata fara dragoste si o lume guvernata dupa alte legi – lumea rajahilor Indiei.

În timpul periculoasei sale anchete de copil, ea întrezareste dragostea si privind prin ochi inocenti gaseste ucigasul acolo unde nimeni nu se astepta!

Va afla ca toti cei care traiesc sau se ascund in palatul regal, printese, concubine, copii din flori, eunuci si nobili, cu totii ascund cate un secret.

Recomandari: Moarte la curtea rajahului

~ Un adio plin de lirism spus unui mod de viata disparut…(Outlook)

~ Cu pana ei ascutita ca o sulita, Singh ofera cititorului evadarea mult asteptata din lumea noastra banala…(India Today)

~ In scriitura sa de o mare frumusete, cuvintele se inlantuie precum dantela daltuita in marmura ferestrelor de palat indiene. Este un mystery cult, dar scris intr-un stil original, cu pana unui mare scriitor. (Editura)

~ Crima, zvonuri, desfrau, excentricitate, intrigi meschine Fictiune bine scrisa… nu o lasi din mana Usurinta cu care Shivani isi deapana povestea, ochiul pentru detaliu, care stie sa creeze o lume, toate anunta sosirea unei noi voci in peisajul celor ce ne spun povesti (The Tribune on Sunday)

~ Sparge codul decadentei. Moarte la curtea rajahului e mai mult decat un murder mystery. Romanul ridica acea cortina care acoperea viata intima a regilor (The Hindu)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0148 sec