Misterul timpului - Sal Rachele cu Fondatorii

Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-93713-1-2
Editura:
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Timpul curge doar inainte? Este posibila calatoria in timp? Poate fi schimbat trecutul? Exista un taram dincolo de timp? Cum difera timpul in alte lumi? Exista dimensiuni ale timpului (si ale spatiului)? De ce pare timpul sa se accelereze pe masura ce varsta noastra creste?
Gandul creaza timp? Ce este memoria? Ce este atemporalitatea? Cum percep oamenii iluminati timpul? Daca este aproape imposibil sa se accelereze la viteza luminii (din cauza masei care tinde spre infinit), atunci cum se explica prezenta luminii in universul nostru? A existat ea dintotdeauna? Cum a aparut lumina daca nu ar fi pornit de la o stare statica de viteza zero? Ce forta sau stare a energiei a cauzat Big Bangul? Ce a fost inainte?
 
Scopul acestei carti este sa aduca lumina asupra unuia dintre cele mai putin intelese concepte din lumea de azi. Desi toti par sa fie afectati de timp si lumea noastra functioneaza literal pe baza asa-numitului Timp Liniar, exista foarte putine explicatii ale timpului care sa rezolve multele mistere ce ii inconjoara.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0146 sec