Misterele şamanice ale Egiptului. Trezirea puterii de vindecare a inimii

Preț: 38,10 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 288
Format: 13x20

DESCRIERE

"Aceste metode extrem de directe de meditaţie şi de efectuare a ritualurilor dezvăluie locul de întâlnire a magiei adevărate şi a misterului, acea cameră secretă din străfundul sufletului. La fel cum Isis i-a furnizat lui Osiris piesa lipsă, această carte readuce inima pe făgaşul procesului de înţelegere şi de explorare a misterelor Egiptului."
DE TRACI REGULA, AUTORUL LUCRĂRII
THE MYSTERIES OF ISIS


"Această integrare extraordinară a misterelor egiptene, a individuaţiei jungiene şi a Tarotului, face ca cititorul să fie iniţiat prin neteru - în toate aspectele naturii. Misterele Şamanice ale Egiptului este o carte excepţională pentru cei care sunt novici în domeniul acestor mistere şi reprezintă un izvor adânc de înţelepciune pentru cei care sunt deja familiarizaţi cu ele. Această carte eliberează cheile ascunse ale înţelepciunii antice pentru lumea modernă."
BARBARA HAND CLOW, AUTOAREA LUCRĂRII
THE MIND CHRONICLES AND THE MAYAN CODE

RECENZII

Rating general
5 (1 recenzie)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5
Sint de parare ca aceasta este o carte ce trebuie citita doar de cei care simt o atractie interioara in legatura cu vechiul Egipt si zeitatile acestuia. Este foarte probabil ca cine nu simte in interior o astfel de atractie sa lase cartea deoparte sau sa nu o poata duce la bun sfarsit. Este o carte practica, alcatuita din multe meditatii / calatorii interioare, si de mai multe ori, in timp ce le efectuam, m-am confruntat cu rezistente interne generate de un anumit conflict intre educatia / credinta mea ortodoxa si contactul cu zeitatile Egiptului. Este foarte important sa reusesti sa te mentii deschis. Am inceput sa public experientele avute personal de-a lungul meditatiilor efectuate din aceasta carte, in blogul http://la-sabinu.blogspot.com. Sper sa fie de folos celor interesati.
Created in 0.0256 sec