Misterele din Pădurea Baciu

Misterele din Pădurea Baciu
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 254
Format: 13x20
Categoria: Ezoterism

DESCRIERE

Cu ochii spre cerul necuprins, dar cu picioarele încă înfipte adânc în pământ, căutăm uneori cu disperare acel impuls şi acea înţelegere capabile să ne smulgă din mâlul propriei frici şi ignoranţe, pentru a ne propulsa în spaţiul tainic şi vast al spiritului.

Dincolo de toate dificultăţile care ne jalonează calea, ştim totuşi, în adâncul sufletului, că-mersul adevărat al existenţei noastre nu ţinteşte drumul larg al materiei, ci doar se foloseşte de acesta pentru a găsi cărarea rarefiată spre lumile spirituale.

Cu gândul la tine, prietene, oricine ai fi, mi-am propus prin această carte să-ţi provoc limitele şi prejudecăţile şi să te iau cu mine într-o aventură pe care sper că nu o vei uita...



Misterele din Pădurea Baciu



Sunt puţine cărţi care îmbină misterul, spiritualitatea şi ştiinţa de avangardă în maniera incintantă a romanului ezoteric Misterele din Pădurea Baciu. Această carte este mai mult decât o incursiune într-un spaţiu al necunoscutului; este un demers transformator, un „traseu” ascensional „marcat” de autor în aşa fel încât călătorii care pornesc pe el să se poată apropia, în siguranţă, de cele mai tainice zone ale spiritului.

Făcând conexiuni surprinzătoare între descoperirile de avangardă ale biologiei, medicinei, psihologiei şi fizicii cuantice, pe de o parte şi spiritualitatea şi paranormalul, pe de altă parte, Daniel Roxin prezintă, prin intermediul acestei cărţi, o perspectivă fascinantă asupra realităţii.

„Dincolo de toate dificultăţile care ne jalonează calea”, ne spune autorul, „ştim totuşi, în adâncul sufletului, că mersul adevărat al existenţei noastre nu ţinteşte drumul larg al materiei, ci doar se foloseşte de acesta pentru a găsi cărarea rarefiată spre lumile spirituale”.

Prin această carte, Daniel Roxin şi-a propus să îţi provoace limitele şi prejudecăţile şi să te ia cu el într-o aventură pe care speră că nu o vei uita. Drum bun!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.026 sec