Misterele astrologiei Egiptului antic

Misterele astrologiei Egiptului antic
Preț: 29,90 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Format: 13x20
Categoria: Astrologie

DESCRIERE

În aceasta carte veti întâlni reluarea unei vechi traditii de calculare a horoscopului tinând cont nu numai de pozitia zodiacului, ci si de forta intrinseca pe care se pare ca o degaja structura numelui. Se va folosi metoda cabalistica de transformare a literelor în simboluri cifrice, cifre cu care se vor corecta astfel aspectele figurilor cercurilor planetare, existente la naotere sau în diferite momente ale vietii.
Exista cercetari psihologice în zilele noastre care încearca sa demonstreze chiar o legatura între eufonia numelui si tipul de psihologie al unui individ. Speculatiile mai pot viza si mediul familial si educational specifice unor nume, medii în care stim ca individul se formeaza. Putem lua în consideratie “terenul” genetic pe care acesta îl mosteneste.
Atragem atentia cititorului si asupra altui capitol din aceasta carte, Tarotul, acea “Carte de aur a magilor” în care veti observa ca lamele negre majore poseda trei tipuri de semnificatii referitoare la lumea Divina, Spirituala si Fizica (cu echivalentele lor: gândire, vointa, actiune). Majoritatea
dintre noi am vazut sau “ne‐am facut” un bioritm la calculator. Stim în consecinta ca cele trei cicluri (afectiv, fizic oi intelectual) au un aspect decalat, înregistrând valori diferite într‐un moment anume.


Data aparitiei: 25.01.2010

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.037 sec