Mireasa şi bestia

Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-686-836-5
Anul publicării: 2014
Pagini: 270
Format: 14x21

DESCRIERE

Poate magia iubirii să destrame umbrele trecutului?

Gwendolyn Wilder nu crede în legenda Dragonului. Dar sătenii superstițioși din Ballybliss sunt convinși că, oferind-o drept sacrificiu, vor fi feriți de mânia crâncenă a creaturii care și-a găsit sălaș în castelul foștilor conducători ai clanului, pieriți într-o bătălie înfiorătoare. Deși nu îi este îngăduit să-i vadă chipul, tânăra se îndrăgostește de străinul atent și tandru, care-i oferă confortul pe care ea nu l-ar fi visat niciodată, într-unul dintre turnurile castelului în ruină. Gwendolyn descoperă că nu are de-a face cu un monstru, ci cu un bărbat atât de puternic încât reușește să țeasă în jurul ei un văl de magie senzuală și o învață să creadă în ceva cu adevărat miraculos – adevărata dragoste.
Însă tainele trecutului ies la suprafață, amenințând să destrame vraja cu care Dragonul a înconjurat-o pe tânăra înzestrată cu o frumusețe voluptuoasă, dar și cu o inteligență rară printre semenii săi. Secrete tulburătoare reînnoiesc sentimente de vină și dorința răzbunării; vor fi, oare, mai puternice decât o iubire capabilă să învingă timpul?


„Un amestec fermecător de mit și magie, care îți va cuceri cu siguranță inima.” New York Times


Teresa Medeiros este una dintre cele mai bune scriitoare de historical romance, cu apariţii constante pe listele de bestselleruri ale New York Times, Publishers Weekly şi USA Today. Cărţile ei, traduse în 17 limbi, au fost vândute în peste 10 milioane de exemplare şi au fost nominalizate pentru premiul RITA al Asociaţiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0125 sec