Minți geniale #1

Minți geniale #1
Preț: 34,34 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 34.34

DESCRIERE

Eli Frieden locuiește în singurul oraș perfect din lume: Serenity din New Mexico, SUA. Toată lumea are o casă mare, cu piscină. Nu există probleme financiare, nici infracțiuni. Onestitatea și integritatea sunt valorile principale. Cei treizeci de copii care trăiesc aici nu mint niciodată. Știu că e o cale scurtă de la minciună la problemele înspăimântătoare din alte locuri, mai puțin norocoase.

 

Eli n-a ieșit niciodată din Serenity... până într-o zi când depășește cu bicicleta granița lui. Atunci se întâmplă ceva atât de neașteptat și nebunesc, încât viața îi este complet dată peste cap.

 

Nimic nu e ceea ce pare în Serenity, cu precădere după ce Eli și prietenii lui se apucă să investigheze lucrurile. Toate indiciile duc într-un singur loc, iar orașul se transformă dintr-o comunitate pașnică, într-una plină de cele mai remarcabile minți geniale criminale.

 

„Cititorii au parte de un mister întortocheat și fascinant, cu o încheiere pe măsură.“

Booklist

 

„O poveste unică, plină de acțiune și surprinzătoare pentru cititori. Un început minunat pentru ceea ce promite să fie o serie palpitantă.“

School Library Journal

 

„O poveste tensionată, cu un ritm iute care-i va ține pe cititori cu sufletul la gură.“

Publishers Weekly

 

„Un subiect ieșit din comun, răsturnări de situație și personaje antrenante – pe scurt, o serie care merită urmărită.“

Kirkus Reviews

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.069 sec