Minighid de piețe laterale. Cum să faci bani pe piețele care nu duc nicăieri

Minighid de piețe laterale. Cum să faci bani pe piețele care nu duc nicăieri
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 256
Format: 12x17
Categoria: Business

DESCRIERE

Minighid de piețe laterale este al doilea titlu apărut în colecția Cărți mici, profituri mari, un proiect al editurii Publica realizat în parteneriat cu Erste Asset Management.

Vitaliy N. Katsenelson ne arată cum să supravieţuim într-o piaţă în stagnare care nu este nici taur, nici urs, ci ceea ce el numeşte un leu fricos – dă semne ocazionale de curaj neaşteptat, dar este în ultimă instanţă copleşit de teamă.

Katsenelson, autor apreciat îndeosebi pentru principiile investiționale de bun simţ pe care le-a promovat în publicații precum Financial Times, Bloomberg Businessweek sau Institutional Investor, decodează stări de fapt şi concluzionează cu strategii practice şi oportune despre cum să prosperăm pe o piaţă laterală – o situație, în treacăt fie spus, la care ar trebui să ne aşteptăm în următorul deceniu.

„Lectura acestei cărți este similară unei conversaţii cu Vitaly: pătrunzătoare, perspicace, iscoditoare şi civilizată.” Nassim Nicholas Taleb, autor al cărţii The Black Swan

„Biblia investițiilor pentru momentul cel mai tumultuos al pieţei de la Marea Depresiune încoace. Un adevărat ghid despre cum să construieşti prudent avere.” David Rosenberg, Economist Şef şi Strateg, Gluskin Sheff + Associates Inc.

„Este greu să vorbeşti lămuritor despre investiţii şi în acelaşi timp pe înţelesul cititorilor obişnuiţi. Katsenelson oferă însă o explicaţie lucidă a pieţelor de capital din ziua de azi, cu sfaturi sănătoase despre cum să faci bani în timp ce încerci să eviţi capcanele pe care piaţa le aşază atât pentru taurii exuberanţi, cât şi pentru urşii speriaţi.” Thomas G. Donlan, Barron's

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.047 sec