Milionar peste noapte

Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2014
Pagini: 128

DESCRIERE

Milionar peste noapte. O poveste despre intelepciune si belsug - Mark Fisher

…dacă aveti nevoie de încurajare si inspiratie pe drumul dumneavoastră către succes si mai ales dacă sunteti la început de drum (proaspăt absolvent de liceu sau facultate) aceasta este una dintre cele mai bune cărti pe care le puteti citi.

Este simplă, clară, si contine adevăruri eterne care îsi vor găsi calea către mintea si inima celui care cauta o directie în viată. Este o carte pe care o poti citi într-o după amiază dar care îti poate influenta în bine în mod fundamental întreaga viată.

Desi este o carte micută si relativ simplă, dacă vă interesează cum să obtineti si să păstrati o stare de împlinire în toate domeniile importante din viata dumneavoastră sunt mari sanse să descoperiti în această carte comori ascunse si lectii extrem de valoroase.

Cel mai important este faptul că dincolo de discutia despre bani veti descoperi un puternic mesaj despre iubire si spiritualitate.

Cititi-o de câte ori simtiti nevoia de inspiratie si de fiecare dată faceti mici schimbări în viata dumneavoastră, în felul în care priviti si întelegeti lumea.

Mesajul este simplu: succesul personal începe prin schimbarea modului în care gânditi, însă spre deosebire de multitudinea de alte cărti care au în esentă acelasi mesaj, această carte este scrisă foarte simplu, clar si într-un fel care vă permite nu doar să întelegeti intelectual ideile ci să si simtiti cu propria dumneavoastră fiintă adevărul ideilor expuse.


Prin simplitatea si claritatea ei este una dintre cele mai bune cărti de dezvoltare personală, o carte care vă educa, vă motivează si vă dă inspiratia de care aveti nevoie pentru avea succes în toate actiunile benefice pe care vi le propuneti.

O puteti citi rapid si usor si este un cadou perfect pentru cineva care caută solutii pentru a-si îmbunătăti viata pe toate planurile, începând cu cel material si terminând cu cel spiritual.

Este o carte provocatoare, bine concepută si bine scrisă, care vă va da de gândit si vă va lăsa cu convingerea că a meritat să o cititi.

Desi subiectul cărtii pare să fie cum să iti asiguri un viitor sigur din punct de vedere financiar, finalul ei vă va arăta că viata are sens doar când ajungeti la o stare de împlinire pe toate planurile.

Cititi-o cu mintea deschisă, oferitii câteva ore din viata dumneavoastră si observati cum modul de a gândi si apoi chiar viata dumneavoastră se schimbă în bine.


Fragment din carte

Secole la rând, toţi marii gânditori ai umanitãţii au afirmat cã cea mai mare limitare pe care şi-o poate impune omul, şi, implicit, principalul obstacol în calea obţinerii succesului, este propria minte.

Dilatã-ţi limitele minţii, iar limitãrile vieţii se vor dilata la rândul lor.

Condiţiile exterioare ale vieţii tale se vor schimba ca prin farmec.

Raţiunea şi logica sunt absolut necesare pentru a atinge succesul, dar nu sunt şi suficiente. Ele sunt nişte simple instrumente, nişte slujitori.

Din pãcate, de multe ori devin principalele obstacole în calea marilor realizãri, care nu pot fi atinse decât de cãtre cei care cred cu convingere în puterile nelimitate ale minţii.


CUPRINS:

Capitolul 1
Un tânãr apeleazã la o rudã bogatã

Capitolul 2
Tânãrul nostru se întâlneşte cu un grãdinar în vârstã

Capitolul 3
Tânãrul nostru învaţã sã sesizeze oportunitãţile şi sã-şi asume riscuri

Capitolul 4
Tânãrul descoperã cã este prizonier

Capitolul 5
Tânãrul învaţã sã aibã încredere

Capitolul 6
Tânãrul nostru învaţã cum sã se focalizeze asupra unui scop

Capitolul 7
Tânãrul nostru învaţã sã preţuiascã valoarea imaginii de sine

Capitolul 8
Tânãrul nostru descoperã puterea cuvintelor

Capitolul 9
Tânãrul nostru are prima viziune a inimii trandafirului

Capitolul 10
Tânãrul nostru învaţã sã îşi controleze mintea subconştientã

Capitolul 11
Tânãrul nostru şi mentorul sãu vorbesc despre cifre şi formule

Capitolul 12
Tânãrul nostru învaţã ce înseamnã fericirea şi viaţa

Capitolul 13
Tânãrul nostru învaţã sã îşi manifeste dorinţele

Capitolul 14
Tânãrul nostru descoperã secretele grãdinii cu trandafiri

Capitolul 15
Tânãrul nostru şi bãtrânul milionar o iau pe cãrãri diferite

Epilog

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0170 sec