Milionar peste noapte

Milionar peste noapte
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 125
Format: 13x20

DESCRIERE

De ce reusesc unii sa devina milionari, în timp ce altii se limiteaza sa viseze la acest lucru? Cum puteti aplica viziunea succesului în viata de zi cu zi?

Acestea sunt secretele pe care i le-a revelat MILIONARUL PESTE NOAPTE tânarului care a venit sa îl viziteze. Acesta a înteles astfel de ce nu a obtinut pâna atunci decât rezultate mediocre, în pofida tuturor eforturilor sale, si a aflat calea prin care putea obtine primul sau milion. Daca ambitia dumneavoastra personala nu se ridica pâna la dorinta de a deveni milionar, puteti alege un obiectiv diferit, de pilda cresterea venitului personal cu un sfert de milion... sa spunem în doi ani.

Autorul Mark Fisher, el însusi milionar, a scris un ghid personal extrem de precis care va poate ajuta sa va îmbogatiti din punct de vedere financiar si personal, cu atât mai eficient cu cât este foarte redus ca dimensiuni. Timpul înseamna bani, iar o lectura de numai doua ore va poate ajuta sa dobânditi mai multa fericire si bogatie decât ati visat vreodata.

Îmbinând cu maiestrie filozofia antica si tehnicile moderne de facut bani, cartea te învata cum sa devii bogat fara sa renunti la valorile tale spirituale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de aceiași autori

Created in 0.024 sec