Metode şi terapii complementare pentru prevenirea şi tratarea bolilor cronice şi a cancerului - vol. 1 - Angela Mayer

Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-7726-41-4
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 280
Format: 13x20

DESCRIERE

Metode şi terapii complementare pentru prevenirea şi tratarea bolilor cronice şi a cancerului - vol. 1

    Această carte adună la un loc informaţii importante din domeniul metodelor şi terapiilor complementare, pentru toţi cei care doresc să-şi menţină o sănătate durabilă sau luptă să o redobândească. Cartea prezintă atât metode şi terapii din Occident, cât şi metode complementare inspirate din tradiţia medicinii indiene (Ayurveda) şi tehnici din sistemul yoga.
    Terapiile complementare sunt o parte a medicinii alternative, care însoţeşte medicina alopată, convenţională, în scopul creşterii eficienţei tratamentelor. Domeniul terapiilor complementare este foarte stufos, această carte acoperind evident doar o mică parte.
    Dacă în cazul bolilor acute cel mai adesea
oamenii apelează la medicina convenţională, în cazul bolilor cronice şi a cancerului multe persoane apelează cu mult succes şi la terapiile complementare. Cu ajutorul lor se scurtează timpul de vindecare, se elimină riscul de recidivă şi se reechilibrează corpul, mintea şi sufletul.
    Un studiu al Societăţii Europene de Oncologie a arătat că peste 40% dintre pacienţii care au pus cancerul în remisie sau chiar au învins cancerul au utilizat şi terapii complementare în asociere cu tratamentele medicale clasice. Astfel că, o nouă abordare în lupta contra bolilor cronice şi a cancerului este reprezentată de medicina integrativă, care constă în asocierea terapiilor alopate cu terapiile complementare.
    Tratamentele complementare vizează cauzele bolilor, nu doar simptomele acestora şi sunt concepute pentru a sprijini procesele naturale de vindecare ale organismului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0147 sec