Mesaje de la Univers

Mesaje de la Univers
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 240
Format: 14X18

DESCRIERE

„Cartea lui Mike Dooley, Mesaje de la Univers, mi-a umplut atât de multe zile cu bucurie încât nici nu le pot număra.”

- RHONDA BYRNE,
creatoare şi producătoare executivă a filmului SECRETUL.Cât timp îţi petreci gândindu-te la scară mare? Şi când spun mare, mă refer la o scară foarte MARE.

Perfect! Realitatea de care vei avea parte va fi exact atât de mare cât este scara la care gândeşti!

Ce coincidenţă!Astăzi, eşti un magnet care atrage către sine… abundenţa infinită, inteligenţa divină şi o iubire nesfârşită.

De fapt, acest lucru a fost întotdeauna adevărat.


Mesajele de la Univers ne reamintesc cu blândeţe că noi avem un cuvânt de spus în ceea ce priveşte destinul nostru. Pentru a se bucura de viaţa pe care şi-o doresc, oamenii trebuie să creadă cu convingere într-o viziune şi să se orienteze continuu către ea. Secretul manifestării schimbării nu constă în a te gândi „cum” să faci, ci în a te focaliza asupra destinaţiei dorite, asupra vieţii la care visezi, trăind ca şi cum ai fi ajuns deja la această destinaţie. În acest fel, întregul Univers începe să conspire în favoarea ta, rearanjând circumstanţele şi jucătorii din viaţa ta şi atrăgând în aceasta diferite coincidenţe şi sincronicităţi favorabile. Integrarea mesajelor lui Mike Dooley ne permite să ne influenţăm în bine viaţa, orientându-ne către acea viaţă la care deocamdată doar visăm.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.046 sec