Mesaje de la Margareta

Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2015

DESCRIERE

Cartea apărută astăzi, Mesaje de la Margareta – Sfaturi angelice practice, pentru lume şi pentru tine este scrisă de Gerry Gavin şi prezintă sfaturile îngerului său păzitor, Margareta, pentru omenire. Margareta ne vorbeşte despre crearea universului, a oamenilor, a îngerilor, despre evoluţia planetei Pământ şi despre importanţa de a înţelege adevărul, prezentat uneori denaturat. Astfel, mesajele Margaretei demontează mituri greşit înţelese: mitul creaţiei, mitul timpului, mitul separării şi ne învaţă să schimbăm modul în care gândeşte lumea, pentru ca, în final, să ne creştem vibraţia individuală şi să creştem şi vibraţia planetei.
Este o carte care se adresează publicului larg şi care, sub aparentul număr mic de pagini, conţine foarte multe informaţii.

 
Despre autor

Sceptic în legătură cu tot ceea ce ţine de spiritualitate şi paranormal, Gerry Gavin s-a văzut nevoit să renunţe la ideile lui preconcepute, atunci când s-a mutat într-o casă bântuită. În procesul de alungare a spiritelor, care a inclus efectuarea a trei ceremonii, Gerry a observat că a început să se deschidă comunicării cu celelalte dimensiuni. Experienţele l-au condus în lumea veche a şamanismului şi a comunicării cu ghizii spirituali, cu animalele de putere, cu îngerii şi, în special, cu Margareta, îngerul lui păzitor. Gerry şi Margareta comunică prin scriere automată. Dacă, la început, comunicarea dintre ei s-a axat pe îndrumare personală, în curând, s-a extins la transmiterea de mesaje pentru toţi cei care veneau la Gerry, ca să beneficieze de sfaturile înţelepte ale Margaretei
În cartea Mesaje de la Margareta, Gerry îi aduce lumii întregi mesajele Margaretei, ducându-i pe cititori într-o călătorie de la începuturile Creaţiei, până în zilele noastre, insistând pe motivele pentru care momentul de faţă este o etapă importantă în istoria omenirii şi explicând cum avem cu toţii puterea de a schimba lumea. Sunt abordate probleme controversate, sunt demascate mituri cunoscute, iar explicaţiile sunt simple şi într-un limbaj uşor de înţeles. Această carte va rezona cu cititorii mult timp după ce o vor fi terminat de citit şi va schimba felul în care gândim despre viaţa noastră de zi cu zi.
Fragmente din carte
„Lucrurile se întâmplă într-un ritm mai rapid decât s-au întâmplat vreodată, iar aceasta se datorează capacităţii voastre de a vă comunica gândurile cu oricine altcineva de pe planetă, în timp real. Gândurile voastre sunt comunicate pretutindeni pe Facebook, Twitter şi pe cel mai puternic dintre toate pentru crearea unui răspuns emoţional: YouTube. S-a spus că o imagine face cât 1 000 de cuvinte, iar eu aş spune că un video care creează o reacţie emoţională face cât 100 000 de cuvinte, deoarece creează multe gânduri noi într-o credinţă specifică şi primeşte energie de la emoţia inspirată vizual. Când cuplezi asta cu puterea muzicii, ai furtuna perfectă a gândirii.”
(Fragment din mesajul Margaretei)

***
„Atunci când cineva înţelege că timpul şi spaţiul sunt doar o iluzie şi că întreaga existenţă, aşa cum o ştiţi, este profund interconectată şi provine dintr-o singură sursă, îi va fi imposibil să se întoarcă la un mod de gândire complet liniar. Acesta a fost scopul meu, când i-am cerut lui Gerry să mă ajute la scrierea prezentei cărţi. Dacă numai o parte a planetei ar începe să iniţieze această schimbare de gândire, atunci va fi foarte posibil ca o schimbare majoră să aibă loc în viitorul planetei şi al universului. Dar viitorul începe cu acţiunile din prezent, câte una pe rând.”
(Fragment din mesajul Margaretei)

***

Capitolul 1
SAMANUL RETICENT

Nu mi am dat seama atunci, dar această carte a început în 1990, atunci când eu şi colega mea de cameră, Gail, ne am mutat într o casă care s a dovedit a fi bântuită. Înainte de aceasta, cunoscusem doar fenomenele parapsihice elementare – déjà vu, uneori o presimţire a persoanei care urma să vină în vizită sau intuiţia că avea să sune la telefon. Dar asta era diferit. Aceasta era substanţa din care erau făcute filmele – obiecte în mişcare, voci şi apariţii, temperaturi care variază cu peste 10°C faţă de normal şi o ceaţă care cobora pe scări sau plutea pe sus. A fost, puţin spus, înfricoşător!
Mult timp nu i am zis nimic lui Gail, temându mă că e doar în imaginaţia mea. În cele din urmă, i am spus şi a recunoscut uşurată că şi ea a văzut şi a simţit anumite lucruri, dar că îi fusese teamă să mi spună, pentru că nu voia să o consider nebună.
Nedorind să ne mutăm, deoarece Gail tocmai cumpărase imobilul, am început să căutăm tot ce putea să explice ce se întâmpla la noi acasă. Am citit cărţi, am vorbit cu pastorul nostru local (care a venit şi a binecuvântat casa de la baza scărilor, iar apoi a fugit) şi, în cele din urmă, am căutat ajutorul parapsihologilor – în care nu prea credeam.
De asemenea, i am spus ce ni se întâmplă şi unui prieten apropiat, care a venit cu o sugestie destul de ciudată. El făcea terapie de ceva timp, dar, de puţină vreme, se ducea la o terapeută care era şi un medium înzestrat. Combinaţia de competenţe a terapeutei amplificase şi eficacitatea şedinţelor lui de terapie. Mi a plăcut această idee, întrucât terapeuta folosea abilităţi parapsihice moştenite de mai multe generaţii, în combinaţie cu acreditările în psihologia tradiţională, ceea ce o făcea atât credibilă, cât şi înzestrată nativ.
Când am sunat o pe terapeuta parapsiholog a prietenului meu ca să discut cu ea despre situaţia casei mele, ea m a întrebat ce se întâmplă în casă, înainte ca eu să am ocazia de a i pomeni ceva despre asta. Apoi, ea a realizat o ceremonie de channelling, despre care a spus că va curăţa casa de paraziţii din altă lume. Mi a explicat că fenomenul channelling presupune să ţi deschizi mintea pentru a primi informaţii din surse spirituale, la fel cum artiştii, muzicienii şi scriitorii spun deseori că sunt inspiraţi de „muza“ lor. Ea mi a spus că este nevoie ca trei persoane să facă aceeaşi ceremonie în trei momente diferite, la ore şi în zile diferite. Așadar, Gail, fiica mea, Melissa, şi cu mine am stabilit să facem acea ceremonie. Trebuie să recunosc că am intrat în acest lucru cu o mare îndoială – până când am realizat, practic, ceremonia. Ştiam că, în esenţă, ceea ce urma să facem este o formă de exorcizare. Dar ceea ce nu am ştiut era ce urma să se întâmple.
Alarmele de la casă au pornit fără niciun motiv, uşile s au închis de la sine, iar în spatele uşilor închise am putut auzi sunete de sertare, deschizându se şi închizându se.
Chiar a trebuit să citim încet textul de pe foi mari de hârtie, deoarece cuvintele noastre păreau uneori să iasă din gurile noastre în mod deformat sau confuz. Se auzeau bătăi în pereţi şi ne era rău de la stomac – practic tot ce putea să se întâmple ca să ne sperie şi să ne determine să ne oprim. Cred că, dacă ar fi fost o casă închiriată, am fi urcat în primul autobuz care pleca din oraş, dar era casa noastră. Eram pregătiţi să ne luptăm şi nu ne am oprit.
La sfârşitul celei de a treia ceremonii, în casă era o senzaţie mai plăcută pentru toată lumea. Toată lumea, în afară de mine! Mă simţeam groaznic din punct de vedere fizic, ca şi cum ultima picătură de putere mi ar fi fost stoarsă. Mă simţeam ca şi cum aş fi fost oarecum schimbat de acea experienţă – nu simţeam că sunt eu. Chiar înainte de ultima ceremonie, Gail a simţit că trebuie să mi dea nişte baterii AA, pe care să mi le pun în buzunarul cămăşii. Nu ştia de ce – doar a simţit că era important. Când am terminat ceremonia mi am verificat buzunarul, iar bateriile erau parţial topite. În următoarele trei săptămâni, am avut acelaşi efect asupra a trei baterii auto.
Deoarece începea să fie cam costisitor, am sunat o din nou pe parapsihologa/terapeuta noastră, pentru a vedea ce se întâmplă, iar ea m-a întrebat dacă i am urmat sfatul de a cumpăra o busolă şi dacă eram sigur că, în timpul ceremoniei, am stat în picioare, cu spatele la nord. Când i am confirmat acest lucru, mi-a explicat că toată energia spirituală negativă care a părăsit casa a trecut, efectiv, prin mine, în drumul ei. Mi a explicat asta la final, întrucât era sigură că, dacă mi ar fi spus înainte, nu m aş fi simţit prea încrezător (bine gândit!) şi că, poate, nu aş fi făcut-o (a avut dreptate!). Mi-a mai explicat că a simţit că am tăria şi protecţia spirituală pentru a i supravieţui acestei energii, iar faptul că voi învăţa să o recunosc mă va ajuta mai târziu în munca mea. A simţit că peste doi ani aveam să cunosc pe cineva care îmi va schimba total viaţa şi care mă va purta într o nouă direcţie şi într un soi de „parteneriat“. Mi-a spus că această bătălie cu locuitorii noştri nedoriţi va reprezenta o experienţă binevenită. Acest lucru s a dovedit a fi adevărat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0149 sec