Mentalitatile celor 10% - Neacsu Dragos

Mentalitatile celor 10% - Neacsu Dragos
Preț: 26,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2020
Pagini: 100
Format: 18x12
Categoria: Psihologie

DESCRIERE

Mentalitatile celor 10%. O noua viata fericita un nou tu

Arnold Schwarzenegger, Cristiano Ronaldo, Grant Cardone, Conor McGregor, Bob Proctor, Robert Kiyosaki si multi alti oameni de succes ai lumii si-au gasit raspunsul vietii urmand anumite principii comune care au contribuit masiv la ceea ce au ajuns acestia in cele din urma.
 
De ce gandim si actionam in felul in care o facem mereu? De ce tindem sa repetam aceleasi alegeri de fiecare data? De ce ne limitam potentialul atat de mult in viata de zi cu zi? Cum putem produce schimbarea dorita in propria viata schimbandu-ne pe noi insine? Acestea sunt putinele intrebari care ne macina pe unii dintre noi zilnic si care isi au raspunsul in aceasta carte.
 
Mentalitatile Celor 10% ofera o perspectiva unica in intelegerea anumitor conceptii care pot genera in cele din urma fericirea si prosperitatea propriei vieti. Desi exemplele mentionate pot fi abordate dintr-o serie numeroasa de perspective in functie de diverse domenii de activitate, aceasta carte ofera o tematica uzuala omului din viata de zi cu zi, cu scopul de a-l urca pe urmatoarea treapta a schimbarii catre mai bine.  - Dragos Neacsu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0241 sec