Menopauza poate fi învinsă!

DESCRIERE

Perioada menopauzei ce le sperie pe multe femei care nu au făcut eforturi susținute și adecvate pentru a-și suspenda menstruația, poate marca debutul unei vieți armonioase și chiar înfloritoare, dacă suntem capabile să înțelegem așa cum se cuvine și mai ales să corectăm în timp util unele obiceiuri nefavorabile, dizarmonioase, nefaste.
   Medicina așa-zis clasică propune să tratăm menopauza doar prin terapie hormonală de substituție, terapie ce include unele contraindicații. În plus, efectele secundare ce sunt declanșate cu acea ocazie sunt evidente și cel mai adesea inevitabile.
   Luând act de toate aceste obstacole ce sunt vădite și multiple în cadrul medicinii clasice, am ales să preconizăm alte metode ce sunt perfect naturale și eficiente. Atunci când sunt puse în aplicare în mod constant și sistematic, toate acestea ne ajută să găsim răspunsuri practice prin integrarea înțeleaptă a anumitor metode naturale ce au fost verificate de-a lungul timpului.
   Din nefericire, medicina alopată oferă doar soluții chimice, dizarmonioase, artificiale la o stare firească și oarecum naturală a femeii ce se află la menopauză. Având în vedere toate acestea am ajuns să ne întrebăm: este oare aceasta soluția cea mai bună? Este în interesul sănătăţii depline a femeilor abordarea doar prin medicamente de sinteză a menopauzei?
   Răspunsul la toate aceste întrebări, dar și multe alte sfaturi eminamente practice le veți afla din paginile inspiratoare ale cărții de față. Veți descoperi că abordăm într-o nouă perspectivă, perfect naturală, echilibrantă și armonioasă problema spinoasă a menopauzei.
   În cadrul acestei lucrări veți vedea că analizăm inclusiv multe modalități perfect naturale, ce sunt de un real folos, atât pentru prevenirea apariției menopauzei, cât și pentru ameliorarea pe o cale perfect naturală a simptomelor ei. De asemenea vă oferim unele chei valoroase care vă vor fi de un real folos pentru reglarea pe cale naturală a sistemului hormonal.

CUPRINS:
   Introducere
Capitolul 1
   Ce este menopauza
Capitolul 2
   Echilibrul hormonal și influența lui asupra ciclicității biologice feminine
Capitolul 3
   Tulburările menopauzei
Capitolul 4
   Cum să ne hrănim la menopauză
Capitolul 5
   Îngrijirea trupului prin căi naturale şi armonioase
Capitolul 6
   Medicina tradițională naturală - fitoterapia
Capitolul 7
   Viziunea Ayurvedei asupra menopauzei
Capitolul 8
   Medicinile complementare – o soluție inteligentă la menopauză
Capitolul 9
   Practica yoga atentă şi perseverentă ajută din plin la stoparea simptomelor menopauzei
Capitolul 10
   Metode neconvenționale, inedite pentru prevenirea menopauzei
Capitolul 11
   O viață sexuală amoroasă împlinitoare ne ține departe de menopauză
Capitolul 12
   O viziune holistică
Glosar
Anexă
   Bibliografie

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Terapii Complementare - Cele mai comentate cărți

Created in 0.0211 sec