Memomed 2011 - Memorator de farmacologie si ghid farmacoterapic. Editia a 17-a

Preț: 75,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 1042
Format: 10,5x19,5

DESCRIERE

REDUCERE 25%
Data aparitiei: 29.11.2010

Este o ediţie revăzută şi adăugită, cu numeroase noi şi importante date, atât dintre cele din planul formativ cât şi dintre cele din planul informativ. Am pus, în continuare, accentul pe înmulţirea informaţiilor privind utilizarea corectă a medicamentelor, pentru obţinerea de rezultate optime şi pe minimizarea şi evitarea efectelor adverse, pentru creşterea indicelui beneficiu – risc. În acelaşi timp, în monografiile medicamentelor noi, am dat atenţie explicării mecanismelor de acţiune la nivel molecular şi celular, pentru a da posibilitatea cititorilor să se menţină la curent cu cele mai noi descoperiri ale medicinii moderne.

Am dezvoltat numeroase monografii ale medicamentelor noi, pentru care au apărut în literatură precizări preţioase.

Am revăzut integral capitolele privind cefalosporinele (J 01 D) şi imunosupresoarele (L 04), punându-le în acord cu clasificarea ATC a Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, ediţia 2009.

Am scos din text acele produse a căror valabilitate de circulaţie în România a expirat. Am notat cu x produsele pentru care deţinătorii autorizaţiei de punere pe piaţă nu au mai achitat taxele de menţinere în vigoare a autorizaţiei, aşa cum sunt menţionate în Nomenclatorul de medicamente întocmit de Agenţia Naţională a Medicamentului.

În vol. 2, am continuat completarea unora dintre tabelele existente, am introdus un capitol nou, privind fotosensibilizarea la medicamente şi am adus la zi capitolul „Medicamentele şi sportul”.Prof. dr. docent Dumitru Dobrescu

Membru corespondent al Academiei Române

Membru titular al Academiei de Ştiinţe Medicale

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0132 sec