Meditaţii pentru oameni în criză

Meditaţii pentru oameni în criză
Preț: 9,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 960
Format: 13x20

DESCRIERE

Un călugăr român vestit pentru generozitatea, propovăduirile inspirate şi vindecările miraculoase mi-a spus odată că le cerea tuturor celor care veneau la el să înceapă tratamentul cu o mărturisire a păcatelor şi greşelilor lor, pentru că astfel deschideau uşa spre o nouă viaţă şi vindecarea putea să înceapă.

În vremuri de criză încearcă să-ţi aminteşti învăţăturile maestrului tău şi legătura indisolubilă care vă uneşte. În mijlocul pericolelor şi greutăţilor păstrează cu Puterea Divină deschise canalele inspiraţiei, protecţiei şi călăuzirii. Va fi greu, dar chiar şi numai două-trei minute de meditaţie zilnică te pot ajuta. E drept că menţionarea repetată a: (a) Sinelui suprem şi (b) maestrului nu este suficientă, dar până la urmă aceasta este o metodă la fel de bună ca oricare alta. Iar dacă nu ai cum să faci mai mult, simpla proiectare, preţ de un minut-două, a imaginii mentale a maestrului tău îţi va fi de ajutor.

Vă veţi întreba ce anume se petrece cât timp sunteţi relaxaţi. Mintea conştientă nu se mai concentrează asupra trupului de carne şi a centrilor lui vitali, lăsând mintea inconştientă să le conducă aşa cum doreşte. Ce înseamnă asta? Asta înseamnă că ţesuturile se refac, iar epuizarea sistemului nervos şi a celui muscular dispare. Iar cu cât relaxarea este mai profundă şi sufletul mai liniştit, cu atât mai reuşită este recuperarea.

E imposibil de prevăzut cum decurg astfel de fenomene; nimeni nu-ţi poate garanta vindecarea. Şi asta pentru că în cazul în care încerci să ajungi la Adevăr doar pentru a obţine vindecarea, Adevărul te va ocoli. Ce trebuie să faci este să cauţi Adevărul şi să te laşi complet în voia lui; doar în acest fel lucrurile vor ieşi cum nu se poate mai bine pentru tine, indiferent de problema pe care o ai.

Dacă vrei să vindeci un bolnav nu te concentra asupra naturii bolii pe care o are, pentru că nu vei face decât să înrăutăţeşti lucrurile. Concentrează-te mai bine asupra naturii Sinelui lui superior şi ai încredere în puterea graţiei divine. Nu te ruga pentru vindecarea acelei persoane. Roagă-te mai bine ca puterea plină de bunăvoinţă a Sinelui suprem să lucreze asupra lui şi lasă totul în voia ei.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Invataturi Spirituale - Cele mai comentate cărți

Created in 0.045 sec