Medicina Virtuala

Medicina Virtuala
Preț: 37,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-8414-17-1
Editura:
Anul publicării: 2013

DESCRIERE

Întâlnirea dintre sistemele filosofice de vindecare proprii Orientului şi ştiinţa tehnologică occidentală este cea care a făcut posibile progrese extraordinare. Modelele de vindecare chinez şi ayurvedic se bazează pe filosofia care susţine că organismul are capacitatea naturală de a rezista în faţa bolii şi de a se vindeca singur, în condiţii de stimulare corectă.
Medicina virtuală și vindecarea la o dimensiune superioară

Medicina este pe cale să cunoască o transformare fără precedent. Noi suntem un câmp de energii aflat în mişcare rapidă, câmp care poate fi detectat şi măsurat fără probleme cu ajutorul instrumentelor moderne. Când oamenii vor înţelege acest lucru, li se vor oferi multe modalităţi revoluţionare şi interesante pentru diagnosticare şi tratament, inclusiv aplicarea electronicii interactive. Nu mai vorbim despre Noua Eră, intrăm deja în domeniul fizicii avansate! Este o dimensiune cu totul nouă în abordarea sănătăţii, dimensiune pe care Prof. Keith Scott-Mumby o numeşte „medicină virtuală”.

Acum putem să ascultăm „semnalul radio” al unui virus, al unui cancer în stadiu incipient sau al unui vaccin vechi care perturbă sistemul imunitar.
Aflaţi cum „semnătura” electronică a unui medicament poate fi trimisă în celălalt capăt al lumii şi va funcţiona când este reprodusă de un convertor adecvat.
O tehnică fotografică nouă şi extraordinară vă poate arăta, din imaginea voastră, dacă un medicament sau chiar o relaţie sunt potrivite pentru voi.
Lumina „încărcată” cu calităţile unor pietre preţioase poate transforma în profunzime starea de spirit şi chimia organismului uman.
Cel mai recent dispozitiv rusesc al Erei Spaţiale ne apropie foarte mult de clipa în care un mic transmiţător portabil va putea vindeca majoritatea bolilor.

BOALA, aşa cum o cunoaştem, nu este altceva decât rezultatul final al fenomenelor care se află în desfăşurare în interiorul sau în jurul organismului CU MULT TIMP ÎNAINTE să devină evident că ceva nu este în regulă. La ora actuală suntem în măsură să observăm în timp real, cu ajutorul tehnicilor avansate pentru vizualizarea lor, aceste fenomene care ne pun în pericol, ceea ce deschide posibilitatea „tratării” cu succes a bolii chiar înainte ca aceasta să se manifeste. Iată deci încă un motiv pentru a folosi sintagma „medicină virtuală”. Ea înseamnă vindecare la o dimensiune superioară, mai inteligentă.


Dr. Keith Scott-Mumby este profesor de nutriţie la Universitate Internaţională Deschisă pentru Medicină Complementară (Colombo, Sri Lanka). Este specialist în tratarea problemelor de sănătate ce privesc nutriția, domeniu în care din 1970 până în prezent a reușit să-și vindece toți pacienții, fără excepție. În 1990 presa l-a declarat „Detectivul Nr. 1 al Alergiilor”. Acum abordează un subiect fascinant și controversat – medicina virtuală, aducând la suprafață informații care promit o nouă revoluție în medicină!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.023 sec