Medicina Sufletului, Minţii şi Trupului

Medicina Sufletului, Minţii şi Trupului
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 447

DESCRIERE

Detalii
DESCOPERĂ FANTASTICELE TEHNICI ALE DR. SHA DE VINDECARE A SUFLETULUI, MINŢII ŞI TRUPULUI


Care este secretul procesului de vindecare? Terapeutul şi autorul de reputaţie internaţională dr. Zhi Gang Sha ne dă un răspuns simplu, dar extrem de profund, la această întrebare veche de când lumea: „Vindecă-ţi mai întâi sufletul, iar mintea şi trupul se vor vindeca de la sine”.

În lucrarea Medicina Sufletului, Minţii şi Trupului, dr. Sha ne învaţă că principalele chei ale vindecării sufletului sunt iubirea şi iertarea. Pornind de la această premisă, el ne prezintă o serie de instrumente practice prin care ne putem vindeca şi transforma sufletul, mintea şi trupul. Aceste tehnici şi teoriile care stau la baza lor sunt simplu de înţeles şi de aplicat, dar extrem de eficiente. Printre ele se numără:

Metode de vindecare pentru mai mult de 100 de boli, de la banala răceală şi până la durerile de spate, bolile cardiace şi diabet;
Mai multe programe pas cu pas de reducere a greutăţii corporale, de vindecare a cancerului, de echilibrare emoţională şi de menţinere a unei stări bune de sănătate;
O tehnică revoluţionară de vindecare la minut.

„Aşa cum gândurile noastre pot influenţa apa, sufletele noastre ne pot vindeca şi echilibra propria fiinţă, fiinţele celor dragi şi întreaga lume modernă. Dr. Sha este un maestru important şi un terapeut minunat, cu un mesaj valoros despre puterea sufletului de a influenţa şi de a transforma întreaga viaţă. Cartea lui, Medicina Sufletului, Minţii şi Trupului, te va emoţiona profund”.

Dr. Masaru Emoto,
autor al lucrării Mesajele ascunse din apă


„Toate culturile au produs din când în când vindecători autentici. Dr. Zhi Gang Sha este un astfel de vindecător – un om cu o înţelepciune şi cu o compasiune profundă, şi un dar pentru umanitate”.

Larry Dossey,
autor al lucrării Cuvinte care vindecăPrefaţă


Eu am trei misiuni în viaţă. Prima mea misiune este de a preda arta vindecării, ajutându-i astfel pe oameni să se vindece pe ei înşişi şi să îşi vindece semenii. Mesajul meu pentru cei care doresc să se vindece este următorul:


Eu am puterea de a mă vindeca pe mine.
Tu ai puterea de a te vindeca pe tine.
Împreună, noi avem puterea de a vindeca această lume.


A doua mea misiune în viaţă este de a preda arta înţelepciunii sufletului, ajutându-i astfel pe oameni să cunoască iluminarea. Scopul predării acestei arte este de a-i ajuta pe oameni să îşi ducă la bun sfârşit călătoria spirituală, respectiv să cunoască iluminarea sufletului şi să urce mai sus în lumea spirituală. Mesajul meu adresat celor care doresc să îşi ducă la bun sfârşit călătoria sufletului este următorul:


Eu am puterea de a mă ilumina pe mine.
Tu ai puterea de a te ilumina pe tine.
Împreună, noi avem puterea de a ilumina această lume.


A treia mea misiune în viaţă este de a-mi oferi serviciile la scară universală. Eu sunt un slujitor al tuturor. Tu eşti un slujitor al tuturor. Cu toţii suntem slujitori ai tuturor. Un slujitor universal îşi oferă tuturor serviciile sale, printre care se numără: iubirea universală, iertarea universală, pacea universală, vindecarea universală, binecuvântarea universală, armonia universală şi iluminarea universală. Mesajul meu pentru cei care doresc să îşi ofere serviciile la scară universală este următorul:


Eu îmi ofer necondiţionat serviciile la scară universală.
Tu îţi oferi necondiţionat serviciile la scară universală.
Împreună, noi servim necondiţionat acest univers.


Prin Medicina Sufletului, Minţii şi Trupului, eu am creat un sistem revoluţionar de vindecare, menit să mă ajute să îmi îndeplinesc toate cele trei misiuni asumate în această viaţă. Această carte vă va învăţa cum vă puteţi vindeca pe voi înşivă şi cum îi puteţi vindeca pe alţii. De asemenea, ea vă va învăţa cum să faceţi vindecări în grup sau la distanţă. Mai mult, vă va ajuta să vă transformaţi în întregime sufletul, mintea şi corpul. Sunt onorat să prezint lumii Medicina Sufletului, Minţii şi Trupului.
Propria mea călătorie în domeniul vindecării a durat mai mult de 40 de ani. Ea a inclus numeroase studii, exerciţii ale dezvoltării de sine, practici clinice, experienţe personale şi de predare. Am început să studiez tai chi la vârsta de şase ani şi qi gong la vârsta de zece ani, după care m-am orientat rapid către înţelepciunea profundă din kung fu, I Ching şi feng shui. Am studiat medicina occidentală şi am devenit un specialist în vindecarea prin plante şi în acupunctură.
De la mult veneratul meu maestru dr. Zhi Chen Guo am învăţat medicina Zhi Neng (Zhi Neng înseamnă „inteligenţa şi puterea minţii şi a sufletului). O mare parte din înţelepciunea Medicinii Sufletului, Minţii şi Trupului are la bază învăţăturile maestrului meu, Guo. Fără acestea, nu aş fi putut scrie niciodată această carte.
Fiind un doctor în medicina occidentală, dar şi în cea tradiţională chineză, respect în egală măsură aceste sisteme de vindecare, precum şi celelalte sisteme terapeutice care există în lume. Pentru a crea sistemul Medicinii Sufletului, Minţii şi Trupului, am sintetizat înţelepciunea şi cunoaşterea vindecătoare a medicinii occidentale cu cele ale medicinii chineze, ale medicinii Zhi Neng şi ale medicinii Spaţiului Corporal, pe care am învăţat-o de asemenea de la maestrul Guo. La toate acestea se adaugă cunoaşterea vindecătoare spiritual derivată din filozofiile şi religiile străvechi, printre care se numără budismul, taoismul, confucianismul şi creştinismul, precum şi numeroase alte metode vindecătoare alternative. Am dobândit de asemenea cunoştinţe incredibile prin deschiderea canalelor mele spirituale şi prin cultivarea intuiţiei medicale. După o viaţă în care am integrat toate aceste studii, am reuşit să creez sistemul Medicinii Sufletului, Minţii şi Trupului, ajutat de maestrul Guo, de părinţii mei spirituali din ceruri, de propriul meu suflet şi de Divin (Creatorul, Sursa sau Universul).
Principalul meu scop atunci când am scris această carte a fost de a crea o hartă a viitoarelor linii directoare care se vor manifesta în medicină, aşa cum mi le imaginez eu. Mi-am propus de asemenea să vă ofer o serie de instrumente practice care vă vor permite să vă vindecaţi pe voi înşivă şi să îi vindecaţi pe ceilalţi, începând chiar din acest moment. Orice om poate învăţa Medicina Sufletului, Minţii şi Trupului, fără să aibă nevoie de pregătire medicală de specialitate.
Viziunea mea asupra procesului de vindecare este compatibilă cu medicina occidentală, dar şi cu celelalte metode terapeutice. Ea nu produce niciun fel de effect secundar, ci stimulează omul să îşi asume principalul rol în procesul de autovindecare, ajutându-l să îşi restabilească rapid starea de sănătate. Speranţa mea este că Medicina Sufletului, Minţii şi Trupului vă va ajuta să priviţi cu alţi ochi medicina, sănătatea, vindecarea şi transformarea propriei vieţi.
În paginile care urmează vă vor fi revelate numeroase tehnici extrem de eficiente de vindecare. Orice nestemată a înţelepciunii reprezintă un instrument eficient de vindecare şi un slujitor universal al nevoii oamenilor de a se vindeca. Folosiţi-le pe toate cu iubire şi cu respect, iar ele vor aduce nenumărate binecuvântări în viaţa voastră.
Vă reamintesc că serviciul universal necondiţionat, care include iubirea şi iertarea, reprezintă cheia de aur care poate descuia poarta sănătăţii pentru voi, pentru cei dragi şi pentru întregul univers.
Fie ca Medicina Sufletului, Minţii şi Trupului să vă servească tuturor.
Vă mulţumesc. Vă mulţumesc. Vă mulţumesc.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.051 sec