Meandrele minţii - Limpezirea spaţiului mental

Meandrele minţii - Limpezirea spaţiului mental
Preț: 64,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2014
Pagini: 312

DESCRIERE

Orice criză de transformare interioară are în centrul său modul în care gândim realitatea, şi nu este altceva decât o destructurare, o rezolvare a unor structuri de gândire. Pacea interioară este o iluzie în absenţa unei discipline a minţii. Iar a deveni stăpânul spaţiului mental este o condiţie absolut necesară pentru acela care doreşte pacea derivând din Conştienţă.

Înţelegerea modului de funcţionare al propriei minţi este primul pas către instaurarea păcii. Thich Nhat Hanh, unul dintre marii maeştri contemporani, deschide în această carte porţile către desluşirea meandrelor minţii. Mintea noastră nu este independentă de ceea ce suntem, ci dimpotrivă, orice mişcare în interiorul ei este născută din noi înşine. Asumarea centrului propriei fiinţe şi a responsabilităţii pentru gândirea noastră, ca instrument de a crea realitatea experienţei umane, presupune o perspectivă clară asupra minţii.

Thich Nhat Hanh oferă această perspectivă, cu simplitatea şi eficienţa sa obişnuită. Meandrele minţii este o capodoperă şi un instrument inestimabil pentru exploratorii conştiinţei aflaţi pe cale spre propria completitudine. O carte practică, aplicată, directă şi completă. Una dintre Cărţile Maestrului Interior.
• (HEFT)
Caracteristici
Numărul de pagini: 312

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.052 sec