Matricea creatiei Geometria sacră în lumea planetelor

Matricea creatiei Geometria sacră în lumea planetelor
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Divinatie

DESCRIERE

O carte uluitoare şi importantă, care marchează un punct de cotitură în recuperarea unui întreg mod de gândire care există, probabil, de mii de ani. Si reprezintă o contribuţie îndrăzneaţă şi foarte importantă la înţelegerea geniului strămoşilor noştri.“

Nivelul de înţelegere al omenirii asupra numerelor era mai profund şi mai complex pe vremea când creaţia îşi avea rădăcinile în experienţa directă. Strămoşii şi-au codificat cunoaşterea secretă despre ceruri, în mitologie, muzică, monumente şi unităţi de măsură sacre. Ei au înţeles că maturitatea lumii naturale este reprezentată de perfecţiunea proporţiei şi şi-au dat seama că spaţiul planetar – şi timpul însuşi – este o creaţie a numerelor.

Raţiunea modernă favorizează cunoaşterea bazată exclusiv pe legile fizicii. Am uitat ceea ce ştiau, cândva, strămoşii noştri: că numerele şi proprietăţile lor creează formele lumii. Străvechile unităţi de măsură păstrează în ele secretele proporţiei şi alinierii cosmice, ascunse de unităţile zecimale arbitrare, ale modului de gândire matematică modern.

Bazându-se pe cunoaşterea codificată în miturile şi monumentele străvechi, precum şi pe datele astronomice actuale, Richard Heath demonstrează că planetele din sistemul nostru solar formează, cu orbitele lor, structuri numerice interrelaţionate. Coeziunea acestor relaţii şi omniprezenţa anumitor numere sacre din cadrul lor formează o matrice a creaţiei, care furnizează dovezi numerice că sistemul nostru solar nu este o creaţie accidentală.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.112 sec