MATEMATICĂ și explorarea mediului. Noua culegere pentru clasa a II-a. Exerciţii, probleme, jocuri

DESCRIERE

Prezentul auxiliar fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr3530 din 04. 04.2018 şi se regăseşte la poziţia nr. 1 din anexa Ordinului.
Lucrare realizată în conformitate cu programele şcolare în vigoare pentru disciplinele Matematică şexplorarea mediului pentru clasa pregătitoare, clasa I şi clasa ll-aaprobată prin ordin al ministrului nr3418/19. 03.2013 şMatematică pentru clasele lll-IV-a, aprobată prin ordin al Ministrului Educaţiei Naţionale nr5003/02. 12.2014.

Culegerea cuprinde o mare varietate de exerciții, probleme și jocuri, ceea ce o recomandă ca pe un excelent instrument de lucru pentru aprofundarea conținuturilor.

Poate fi utilizată atât în cadrul orelor de curs, în care este necesară suplimentarea aplicațiilor, cât și acasă, pentru consolidarea celor învățate. 
De asemenea, culegerea oferă un amplu material de exersare pentru activitățile desfășurate în programul after-school și, nu în ultimul rând, vine în întâmpinarea elevilor care vizează performanța în studiul matematicii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.071 sec