Matematica pentru clasa a VII-a. Exercitii. Probleme. Teste - Stefan Smarandache

Matematica pentru clasa a VII-a. Exercitii. Probleme. Teste - Stefan Smarandache
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Clasa a VII-a

DESCRIERE

Lucrarea se adreseaza elevilor de clasa a VII-a si este parte a unei serii de 4 lucrari auxiliare care au ca numitor comun pregatirea eficienta la matematica. Asadar, e bine sa iei din timp in calcul acest aspect si sa alegi o pregatire unitara si continua pe acelasi format de culegere.

Arunca-ti o privire si pe culegerea destinata clasei a VIII-a. Un argument deloc de neglijat in a alege aceasta culegere, comparativ cu altele, il reprezinta faptul ca este gandita gradual, pe lectii, pentru o parcurgere ritmica a materiei. Lucrarea si seria prezenta este urmasa unei serii ce s-a bucurat de un success real pe piata.

Actualizata si imbunatatita, lucrarea propune in plus: teste initiale, teste semestriale, modele de teze semestriale si teste pentru pregatirea olimpiadelor. Un alt atu al lucrarii si al seriei noi, in ansamblu, este ca poate fi utilizata fara diferente atat la clasa, cat si individual, de catre elev, cu aceleasi notabile si vizibile rezultate. Si nu are cum sa fie altfel cand sunt impletite armonios exercitiile, problemele si testele de verificare, algebra si geometria, utilitatea cu placerea de a lucra.

Nr. de pagini: 260

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.040 sec