Matematica pentru clasa a VI-a. Exercitii. Probleme. Teste - Stefan Smarandache

Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Clasa a VI-a

DESCRIERE

Destinata elevilor de clasa a VI-a, culegerea face parte dintr-o serie de auxiliare (V-VIII) care trebuie sa fie in atentia oricarui elev sau profesor. Seria asigura pregatirea eficienta la matematica, asadar, arunca-ti o privire si pe culegerile destinate clasei a VII-a si a VIII-a. Iti dam acest sfat, deoarece este bine sa gandesti din timp o pregatire unitara si continua pe acelasi format de culegere.

Punctul forte fata de alte culegeri de matematica il reprezinta faptul ca este conceputa gradual, pe lectii, pentru o parcurgere ritmica a materiei. Seria in noua varianta, actualizata si imbunatatita, aduce urmatoarele noutati: teste initiale, teste semestriale, modele de teze semestriale si teste pentru pregatirea olimpiadelor. Nu e un secret pentru nimeni ca succesul pe piata al primei serii a fost incontestabil.

Un alt plus al noii lucrari si al seriei este ca poate fi utilizata atat in lucrul la clasa, cat si in activitatea individuala a elevului. Rezultatele vor fi aceleasi: notabile, vizibile si, mai ales, rapide. Si ar fi nefiresc sa fie altfel cand autorii au realizat o armonie fireasca intre exercitii, probleme, si teste de verificare, intre algebra si geometrie, intre utilitatea si placerea de a intelege si aprofunda matematica.

Nr. de pagini: 244

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0154 sec