Matematica pentru clasa a V-a. Exercitii. Probleme. Teste - Stefan Smarandache

Matematica pentru clasa a V-a. Exercitii. Probleme. Teste - Stefan Smarandache
Preț: 23,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Categoria: Clasa a V-a

DESCRIERE

Special conceputa pentru elevii de clasa a V-a, aceasta carte face parte dintr-o serie de 4 lucrari auxiliare care asigura pregatirea eficienta la matematica pe intreaga perioada a gimnaziului. Spunem aceasta pentru ca e bine sa gandesti din timp o pregatire unitara si continua pe acelasi format de culegere.

Un atu fata de alte culegeri de acelasi tip il reprezinta faptul ca este conceputa gradual, pe lectii, pentru o parcurgere ritmica a materiei. Seria intai s-a bucurat de un succes incontestabil pe piata. Noua varianta actualizata si imbunatatita aduce un numar sporit de teste initiale, modele de teze semestriale si teste pentru pregatirea olimpiadelor.

Un alt avantaj al lucrarii si al seriei, in ansamblu, este ca poate fi folosita atat intr-un cadru organizat la clasa, cat si individual, de catre elev, cu aceleasi notabile si vizibile rezultate. Si nu are cum sa fie altfel, cand sunt impletite armonios exercitiile, problemele si testele de verificare, algebra cu geometria, utilitatea cu placerea de a lucra.

Nr. de pagini: 200

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.302 sec