Matematica. Olimpiadele scolare toate judetele, rezolvari complete

Matematica. Olimpiadele scolare toate judetele, rezolvari complete
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Bacalaureat

DESCRIERE

Culegerea de fata contine subiectele date in anul 2010 la olimpiadele scolare, de la etapele locale din toate judetele, de la etapa judeteana pâna la etapa nationala, pentru clasa a VIII-a.
Intentia autorilor a fost aceea de a oferi elevilor o culegere utila pentru pregatirea si progresul lor in studiul matematicii. Astfel, sunt prezentate solutii complete ale tuturor problemelor propuse, si mai mult decât atât, sunt oferite chiar doua sau trei solutii posibile, nu doar niste pasi de urmat sau numai rezultatele finale. La unele probleme, pentru a usura intelegerea acestora, s-au formulat anumite observatii referitoare la modul de rezolvare a problemelor.
Cartea este in asa fel conceputa incât orice elev, nu neaparat olimpic, poate sa inteleaga si sa rezolve singur probleme de tipul celor prezentate. Tocmai datorita acestor argumente lucrarea are o nota aparte de originalitate si se constituie intr-un auxiliar util pentru pregatirea si familiarizarea elevilor cu cerintele si exigentele concursurilor si examenelor la nivel national.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.020 sec