Matematica. Manual pentru clasa a III-a - partea I + partea a II-a (R. Chiran, M. A. RAdu)

Preț: 26,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2019

DESCRIERE

Manualul de Matematică pentru clasa a III-a urmăreşte în mod fidel programa şcolară a disciplinei şi înlesneşte învățarea prin simplitatea şi acuratețea predării. Totul este tratat într-un mod cât se poate de atractiv, menit să sprijine procesul didactic prin acțiuni participative care captează atenția şi prin utilizarea de procedee moderne. Matematica este o prezență permanentă în viața noastră de zi cu zi, nu o disciplină abstractă. Propunem o abordare din perspectiva orientării demersului didactic centrat pe competențe, cu accentuarea scopului pentru care se învață.
Prin activități de învățare ancorate în viața cotidiană, manualul nostru aduce un plus de concretețe şi îi sprijină pe elevi să gândească critic asupra problemelor curente.
Învățarea bazată pe elemente din universul copilului îl determină pe acesta să înlăture momentele de îndoială şi să se aplece cu încredere asupra acestei discipline, pe care o va percepe ca pe o cale de dobândire a înțelegerii.
Manualul de Matematică pentru clasa a III-a aprobat prin OMECS 3116/02. 02. 2016 continuă demersul didactic al manualelor Aramis de Matematică și explorarea mediului pentru clasele I și a II a.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0214 sec