Matematica - Auxiliar clasa a IV-a

DESCRIERE

Conceput in concordanta cu programa scolara, auxiliarul poate fi folosit pentru orice manual de matematica pentru clasa a IV-a, indiferent de editura si autor.
Elementele de continut prevazute in programa scolara sunt aplicate prin exercitii si probleme care provoaca situatii de invatare foarte variate.
Pentru fiecare continut sunt propuse suficiente exercitii si probleme care vizeaza terminologia specifica, intelegerea, formarea si consolidarea algoritmilor de calcul, a schemelor de rezolvare, cerinte care urmaresc asigurarea transferului unui algoritm, a unei metode de rezolvare, in contexte variate, cerinte care solicita creativitatea elevului.
Pentru elevii care doresc sa stie mai mult sunt propuse exercitii si probleme mai dificile, insotite de modele de rezolvare. De altfel, fiecare tip de exercitiu si problema este precedat de model de rezolvare, ceea ce inlesneste parcurgerea de catre elev prin activitate independenta a secventei repetitive.
Jocurile, concursurile, problemele de logica si perspicacitate sunt adevarate provocari pentru elevi, iar aspectul general al lucrarii este deosebit de placut.
Pe ultimele pagini ale auxiliarului se afla raspunsuri, indicatii si rezolvari ale problemelor mai dificile.

RECENZII

Rating general
1 (1 recenzie)
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
1
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
1
u,uuuu
Created in 0.0174 sec