Matematica - Auxiliar clasa a II-a

DESCRIERE

Auxiliarul poate fi folosit pentru orice manual de matematica de clasa a II-a, indiferent de editura si autor. Lucrarea cuprinde exercitii pentru intelegerea algoritmilor de calcul, in care desfasurarea etapelor de lucru se sprijina pe desene si scheme sugestive, secvente aplicative, in care elevul parcurge etapele de lucru partial dirijat, teme in care intregul traseu al calculului este parcurs independent, exercitii de transfer al algoritmului in alte situatii, exercitii de creativitate, probleme care solicita operatiile aritmetice studiate.
In fiecare unitate de invatare sunt propuse foarte multe probleme, prezentate gradat, in functie de numarul de operatii solicitate si de dificultatea judecatilor implicate.
Orice tip de teme propuse este precedat de un model de rezolvare, astfel incat lucrarea este un instrument util pentru orice elev, iar testele de evaluare sunt structurate dupa nivelul de dificultate.
Prin multimea jocurilor, a exercitiilor concurs, a problemelor de logica si perspicacitate, lucrarea poate fi utila si pentru optionalul Matematica recreativa, iar prin secventele "Vrei sa stii mai mult" se adreseaza celor care vor sa obtina performante deosebite in pregatirea matematica.
Auxiliarul este o lucrare completa; elevul nu mai are nevoie de alte materiale in cursul anului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0121 sec