Matematica 2017 - Matematica si explorarea mediului - CLASA III - MODALITATII de LUCRU DIFERENTIATE - CONSOLIDARE - Caietul de lucru (semestrul I și semestrul II

Matematica 2017 - Matematica si explorarea mediului - CLASA III - MODALITATII de LUCRU DIFERENTIATE - CONSOLIDARE - Caietul de lucru (semestrul I și semestrul II
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-47-2505-2
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 160
Format: 20x26

DESCRIERE

Matematică - Clasa a III-a este elaborată conform programei în vigoare aprobate de M. E. N. prin O. M. nr. 5003/02. 12. 2014. Conținuturile sunt structurate pe niveluri de învățare diferențiate și pe trepte progresive de dificultate, iar secțiunile destinate completării portofoliilor elevului și profesorului sunt marcate ca atare.

Caietul de lucru (semestrul I și semestrul II) conține, exerciții, probleme, jocuri, teste de evaluare inițială, stadială și finală, dar și de autoevaluare, fiind util astfel atât în activitățile de învățare standard (în conformitate cu cerințele programei școlare), cât și în pregătirea suplimentară a elevilor prin planuri individualizate de învățare.

Îmbogățit cu un abundent material iconografic, care nu numai că ușurează, dar face procesul învățării amuzant, volumul include pe coperta a treia un Certificat de competență a învățării, ce poate fi semnat de profesor și se înmânează elevului la sfârșitul anului școlar.

Culegerea cuprinde teste pentru Concursul Scolar National de Competenta si Performanta COMPER (www. concursurilecomper. ro).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0166 sec