MATEMATICA 2015 CONSOLIDARE - MODALITATI DE LUCRU DIFERENTIATE - CLASA A IV-A

MATEMATICA 2015 CONSOLIDARE - MODALITATI DE LUCRU DIFERENTIATE - CLASA A IV-A
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-47-2069-9
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 128

DESCRIERE

Matematica - Clasa a IV-a este elaborata conform programei in vigoare aprobate de M. E. N.
Noutatea absoluta propusa de autori consta in faptul ca, spre deosebire de manualele scolare actuale care se adreseaza mediei de performanta, continuturile sunt structurate pe niveluri de invatare diferentiate si pe trepte progresive de dificultate, in functie de nevoile reale ale elevulor, fiind astfel de un mare ajutor atat profesorilor cat si parintilor. Sectiunile destinate completarii portofoliilor elevului si profesorului sunt marcate ca atare. Lucrarea contine, pe langa exercitii si jocuri, teste de evaluare initiala, stadiala si finala, iar prin sugestiile metodologice moderne si atractive face posibila invatarea individualizata.
Imbogatit cu un abundent material iconografic, care nu numai ca usureaza, dar face procesul invatarii amuzant, volumul include pe coperta a treia un Certificat de competenta a invatarii, ce poate fi semnat de profesor si se inmaneaza elevului la sfarsitul anului scolar.

Culegerea cuprinde teste pentru Concursul Scolar National de Competenta si Performanta COMPER (www. concursurilecomper. ro).

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.051 sec