Masoterapie practică

Masoterapie practică
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 130
Format: 13x20

DESCRIERE

Toate aceste argumente nu înseamnă că masajul este un panaceu, că poate înlocui medicamentele sau alte acte medicale proprii medicinii clasice. Dar, dacă masajul unor puncte sau al unor regiuni de pe piele ameliorează o durere, dacă induce somnul, dacă revigorează organismul, de ce să nu-l folosim în locul medicamentelor?

Pentru uşurinţa executării manevrelor, dar, mai ales, pentru nenumăratele sale indicaţii, printre care şi unele urgenţe (de exemplu, în lipotimii), masajul trebuie învăţat de noi toţi, indiferent de vârstă.

În alcătuirea lucrării de faţă, cu titlul Masoterapie practică, am ţinut seama de dorinţa marelui public de a cunoaşte diverse tipuri de masaj care pot fi executate şi pe propriul corp, metodă cunoscută sub denumirea de automasaj. Am prezentat manevre destul de uşor de executat, pentru a căror înţelegere cititorii au la îndemână numeroase desene care permit reperarea zonelor şi a punctelor indicate. Am urmărit, în primul rând, să ofer un ghid terapeutic care să nu lipsească din nicio casă.

(autorul)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.017 sec